Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mi válthat ki félelmet egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi válthat ki félelmet egy lányból egy fiú iránt?

Figyelt kérdés
Furcsa kérdés de egy lány (1 évvel fiatalabb) túl sokat cukkolt. Engem ne hívjon cukinak meg aranyosnak egy fiatalabb lány (még ha az is vagyok). Elkezdtem hát vele teljes diszkrécióval és érzelemmentesen kommunikálni és éreztetni hogy nem kéne engem 11 évesnek tekinteni. Mostpedig úgy érzem fél velem viccelődni és felszabadultnak lenni a közelemben. Lányok szerintetek mit érez?

2017. febr. 21. 18:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet éppen bűntudata van, mert ő ezzel nem bántani akart téged hanem inkább kedveskedni próbált, azt gondolta hogy ez kedves gesztus. Beszélj vele róla, mond neki hogy azóta másképpen viszonyul hozzád és kérdezz rá, hogy miért. Ne találgass egyszerűbb ha rákérdezel, pontosan mi sem tudhatjuk hogy mit gondol.
2017. febr. 21. 18:20
 2/8 TR75 ***** válasza:

Szerintem a "cuki" és "aranyos" nem dicséret. Akkor sem, ha annak szánják (a "cuki" különösképpen nem). Vajon mikor tanulják ezt meg a lányok/nők (kivéve persze azokat, akik direkt sértésként használják - ők már tudják)?

Nagyjából ezt jelenti: "lelki szemetesláda örökre a barátzónában" (finoman fogalmazva).

2017. febr. 21. 18:29
 3/8 A kérdező kommentje:
Utolsó érti a problémám.
2017. febr. 21. 18:31
 4/8 TR75 ***** válasza:
Én volt már, hogy szépen elmagyaráztam egy nőnek a munkahelyemen, hogy az "aranyost" sértésnek tartom, és engem ilyen jelzővel inkább ne illesszen. Akkor sem, ha amúgy ebben az esetben csupán arról volt szó, hogy egy helyzetben korrekten viselkedtem. Vannak más szavak erre (korrekt, rendes, figyelmes, akármi).
2017. febr. 21. 18:40
 5/8 TR75 ***** válasza:

Én azt mondom, mondd el neki egyszerűen, hogy az ilyesmi jelzőket hanyagolja a te esetedben. Nyilván ő sem örülne neki, ha te erre mondjuk cuncimókuskázni kezdenél, vagy mucikámozni.

Amúgy az életkorotok nem derült ki.

2017. febr. 21. 18:42
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaid. Én 17 vagyok. Már nem cukkol mert változtattam a viselkedésemen és elég határozottan sugárzom hogy ne merjen cukkolni. Csak mostmeg mintha csalódott lenne vagy félne velem kommunikálni esetleg összezavartam és ő se tudja mit érez?
2017. febr. 21. 18:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát én lány vagyok. De én kifejezetten utálom,ha cukinak hívnak. Húú nagyon irritál. Teljesen kikészít,pedig nem fiús lány vagyok. Egy srác mondta rám egyszer ezt a jelzőt és azóta nem akarom hallani.

A te esetedben gondolom a lány nem mer most már veled olyan nyitottan beszélgetni,mert fél hogyan fogsz ragálni vagy esetleg le fogod tolni. Én is voltam így ezzel. És szerintem most a csaj is így érez.

19L.

2017. febr. 21. 19:18
 8/8 TR75 ***** válasza:
Mi lenne, ha megbeszélnéd vele?
2017. febr. 21. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!