Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi válthat ki félelmet egy lányból egy fiú iránt?
Szerintem a "cuki" és "aranyos" nem dicséret. Akkor sem, ha annak szánják (a "cuki" különösképpen nem). Vajon mikor tanulják ezt meg a lányok/nők (kivéve persze azokat, akik direkt sértésként használják - ők már tudják)?
Nagyjából ezt jelenti: "lelki szemetesláda örökre a barátzónában" (finoman fogalmazva).
Én azt mondom, mondd el neki egyszerűen, hogy az ilyesmi jelzőket hanyagolja a te esetedben. Nyilván ő sem örülne neki, ha te erre mondjuk cuncimókuskázni kezdenél, vagy mucikámozni.
Amúgy az életkorotok nem derült ki.
Hát én lány vagyok. De én kifejezetten utálom,ha cukinak hívnak. Húú nagyon irritál. Teljesen kikészít,pedig nem fiús lány vagyok. Egy srác mondta rám egyszer ezt a jelzőt és azóta nem akarom hallani.
A te esetedben gondolom a lány nem mer most már veled olyan nyitottan beszélgetni,mert fél hogyan fogsz ragálni vagy esetleg le fogod tolni. Én is voltam így ezzel. És szerintem most a csaj is így érez.
19L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!