Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan vegyem rá a barátom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a barátom?

Figyelt kérdés

Szóval egy jó ideje együtt vagyunk már és én szeretnék már el jutni vele odáig hogy lefekudjunk..

Már nagyon kívánom őt egy ideje

Még szűz vagyok..

Néha utalok rá pl kisbabákrol beszélek nekiii stb olyankor csokolozunk puszilgatja a nyakam és egyszer volt olyan h el kezdett ott alul simogatni azóta kívánom őt

De nem lép tovább aludtunk már együtt de csak szorosan hozzám bújt és a mellemen aludt jó igaz nagyon cuki volt de én szeretném h meg történjen

Mit csináljak?

2019. máj. 4. 12:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Sok oka lehet, ha egy fiú nem kezdeményez. A leggyakoribb az, hogy még mindig nem biztos magában (hogy jól értelmezi a jeleidet) és fél a pofára eséstől
2019. máj. 4. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!