Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a barátom?
Szóval egy jó ideje együtt vagyunk már és én szeretnék már el jutni vele odáig hogy lefekudjunk..
Már nagyon kívánom őt egy ideje
Még szűz vagyok..
Néha utalok rá pl kisbabákrol beszélek nekiii stb olyankor csokolozunk puszilgatja a nyakam és egyszer volt olyan h el kezdett ott alul simogatni azóta kívánom őt
De nem lép tovább aludtunk már együtt de csak szorosan hozzám bújt és a mellemen aludt jó igaz nagyon cuki volt de én szeretném h meg történjen
Mit csináljak?
aranyos lehet valószinűleg a barátod. Nagyon szerethet téged.
Csak kommunikáció alapján fog ő is rájönni, hogy mit akarsz.
Vagy esetleg levetközöl előtte szépen lassan, majd ő is kigombolja a nadrágját vagy te segitesz neki.
Hát..majd kialakul
A kisbabaemöegetés kimondottan rémisztő. 20 éves kor előtt felejtsd el!
Amikor fekszik/alszik veled, nyúlj csak le a lába közé! Nálad biztosan legyen néhány óvszer!
A kisbaba téma nem szó szerint úgy értve h gyerekunk legyen.. Hanem maga a kisbaba " csinalasa"
Es 17 éves vagyok pár hónap múlva töltöm a 18-at
Akkor szinte tökéletes időben vagytok a szex dologhoz. De a szexet akkor se nevezd babacsinálásnak, mert ez tudat alatt visszariasztó lehet.
Kezdj el úgy vetkőzni, hogy csak úgy mellékesen minél több látszon. És ha erre sem lép, te vedd kézbe a botkormányt!
Hoppá. Kimaradt egy lényeges információ. A srác is szűz? Ha igen, akkor már meg is van a kezdeményzése elmaradásának oka: fél attól, hogy elrontja a bármit, hamar ejakulál, stb. Ezen kevés alkohol segíthet.
Ha nem szűz, akkor is nagyon rágörcsölhet, hogy márpedig neked tuti jó legyen az első aktus is. Ha te kifejeznéd élőszóban is, hogy már NAGYON-NAGYON akarod a péniszét a lábad között, az átlendítheti. Tedd hozá, hogy ha a legelső neked egy picit fáj is, az sem érdekel.
A simogatáson túl ujjazás volt már? Ha érzi, higy tágulsz és nedvesedsz, az is jelzés neki, hogy mehet a dolog.
Ez fura
Altalaban a fiuk a kezdemenyezok e teren🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!