Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Melyik jön be nektek? (fiúk)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik jön be nektek? (fiúk)

Figyelt kérdés

Szoknya vagy farmer rövidnadrág?

Erős smink vagy egyszerű, szolid smink?

Festett (nem természetes hatású) haj vagy eredeti?

15-20 év közötti fiúkat kérdezném.

2019. ápr. 27. 14:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha van hozzá formás testalkatod akkor nagyon szép tudni lenni egy testhez simuló egyberuha. Festett hajjal az a probléma, hogy ha több éven át fested akkor szépen ki fog hullani szóval a te egészséged érdekében ne fessed be. Szerintem teljesen mindegy hogy szoknya / rövidnadrág / farmer mind a három jó, jó az ha változatosan öltözködsz. A smink meg legyen alkalomhoz illő. Ha egy eseményhez ki kell öltözni, akkor nyugodtan lehet erőset sminkelni. Hétköznapokban felesleges elég egy pici.

19F

2019. ápr. 29. 00:05
 12/12 A kérdező kommentje:

9-es nem tudom, hogy láttad e, de nem neked írtam azt, csak törölték az illető válaszát :D

Utolsónak is köszönöm

2019. ápr. 29. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!