Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti lecserélnétek a csajotokat a helyemben?
Ember! Ha van párod,akkor miért van még mellette csaj kiszemelted,meg miért dicsérgetsz más lányokat?!
Totálisan megértem szegény lányt.
Mi az hogy csaj kiszemelted??
Ez így nem normális. A párodnak kellene a kiszemeltednek lenni.
Csodálkozok, miért nem dobott azonnal
Tudod mit? Ő cseréljen le téged!!
Én a csaj helyébe már rég lecseréltelek volna.
De valszeg ő se százas.
Most próbálok finoman fogalmazni, mert elegem van abból, hogy ilyen pofák miatt tiltanak ki.
Szóval áruld már el kérlek, hogy ha a barátnőd előtt más lányokat dicsérgetsz, sőt kiszemeltedként emlegeted őket, akkor a te elferdült, beteges gondolkodásod szerint erre mi lenne a megfelelő reakció? De tényleg, mi? Tapsikoljon örömében, hogy más lányok jobban tetszenek neked, mint ő? Menjen oda a csajhoz, és beszélje rá, hogy jöjjön össze veled? Feküdjön a lábaid alá, hogy még jobban beletiporhass? Áruld már el, hogy miért jó az neked, hogy tönkreteszed ennek a lánynak az amúgy sem sok önbecsülését, az egész életét, hogy emiatt a következő évtizedekben egyetlen pasiban sem fog megbízni? Mindezt azért, mert te egy kis érzéketlen gyökér vagy? Elgondolkoztál már ezeken valaha? Miért jó ez neked? Ettől érzed magad nagy fiúnak? Vagy mi? Legyél már meleg, légy szíves, de tényleg!
Hány éves vagy, ha szabad kérdeznem?
Az elötem lévők, ha finoman is de elmondták mit gondolok..... Szánalmas vagy nem érdemled meg azt a lányt..... Az már rég rossz, hogy fel tetted ezt a kérdést.. szerintem szakíts vele ha érzel még iránta bármit is neki jobb lesz így.....GG!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!