Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik jön be nektek? (fiúk)
Szoknya vagy farmer rövidnadrág?
Erős smink vagy egyszerű, szolid smink?
Festett (nem természetes hatású) haj vagy eredeti?
15-20 év közötti fiúkat kérdezném.
Szoknya, minél kevesebb smink és eredeti hajszín.
17/f
Szoknya, vagy inkább lenge nyári ruha, a rövidnadrág ún. "pi csanadrág" általában nagyon ku rvás.
Mindenképpen szolid smink, azt szeretem, hogyha rácsodálkozok egy lányra, hogy milyen gyönyörű az arca, és csak közelről nézve látom, hogy a tökéletes, de szolid smink miatt...
A haj is legyen természetes hatású, ha festett, ha eredeti. Pl szerintem nem baj, ha egy lány a szőkésbarna haját szőkére vagy világosbarnára festi, az eredeti színhez közel, az viszont szerintem nem jó, ha egy sötét karakterű lány divatból platinaszőkét csinál magából, mellette meg ott van a vastag sötét szemöldöke, és lerí róla, hogy nem természetes.
- Farmer /rövid/ nadrág
- No smink (vagy max nagyon szolidan)
- Nyilván természetes hajszín.
(Persze vannak extrém kivételek, mint én, nekem nagyon bejön a világoskékre festett haj, Valamint a fekete hajú lányokon ha piros-vagy kék festés van a hajukban :D )
19/F
Szoknya-farmer mindegy de talán talán inkább a szoknya
Sminknél inkább a szolid. Minnél természetesebb annál jobb szerintem
Hajnál meg nekem inkább a festett
17F
farmer rövidnadrág
Egyszerű,szolid smink
a haj meg tökmindegy a jól áll az illetőnek.
21/F
Nem szeretem a rövid alsóneműket, szerintem furán néznek ki, szóval egyik sem, de ha választani kell, akkor farmer rövidnadrág, vagy szoknyából csak a térd alá érő, afelett fura, meg szélben mindig fogni kell, szóval nem is praktikus.
Szolid smink vagy semmi smink, erős smink arcfestéskor, ha valami újat akar kipróbálni, pl. bepunkosodik vagy ilyesmi.
Festett haj, valami világos kék/rózsaszín szín mondjuk, az tud tetszeni.
9-es
Bírom, hogy nem is ez a kérdés, azt se tudod ki vagyok és mi okból kérdeztem, de valamit mindenképpen be kell szólni.
Ha ennyiből áll az életed, hogy mások életével foglalkozz, sajnállak.
Többieknek köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!