Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak ilyen fiúk?
Akik 21 alatt vannak és tudnak szeretni? Nem egyből azt akarja, hogy lefeküdjek vele stb 🙁 ja, és tud helyesen írni.
17 éves vagyok, de én nem találtam még ilyen srácot. 😭
Az ilyen 25 éves emberkéket megkérem ne vegyék a fáradtságot, hogy írjanak privátban, felesleges, mivel nem fogok visszaírni.
Jelen! Nekem eddig nem volt barátnőm, de nem is akarnék vele rögtön lefeküdni, illetve ha beszélek velük, azt is mindig tisztelettel teszem.
16/F
Vagyunk és igen, az elsőnek igaza van. Általában csak barátságra tartanak elégnek. Vagy még arra sem…
Sokunkon csak átnéznek és ezért nem mernek lépni, aki pedig esetleg próbálkozna, azt sárba tiporják…
17/f
Üdv a klubban srácok! Vagy barátzónába tesznek, vagy nekem lesz elegem abból, hogy céda módjára viselkednek :D
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!