Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért van az hogy nektek csak az olyan fiúk jönnek be akik isznak drgoznak? Miért nem kellenek a jók?
Nevetséges.
Nem vonzó se az ivászat, se a drogozás.
Arra még nem gondoltál, hogy attól, hogy nem "űzöd" ezt a két dolgot, még lehetsz egy nem szimpatikus egyén?
18/L
Honnan hiszi minden srác azt, hogy a lányoknak csak a rossz fiúk kellenek? Ki mondta ezt nektek. Ez óriási nagy butaság. Engem kifejezetten taszít az ilyen fiúk gondolata. Hát még az, hogy egy olyannal járjak. Nekünk a jó fiúk kellenek. Ki az aki egy drogossal akarna járni? Most őszintén...
16/L
Megfordítom a kérdésedet. "Fiúk, nektek miért csak a legnagyobb ribizli lányok jönnek be, akik hétvégente holtrészegre isszák magukat és minden második szembejövővel megcsalnak? Miért nem kellenek a normális lányok?"
Ugye milyen szép dolog az általánosítás? Belátod már, hogy hülyeséget kérdeztél?
Nem állítottam, hogy a ribik jönnek be. Így próbáltam rámutatni, hogy azt feltételezni, hogy a lányoknak csak és kizárólag a bunkó drogosok jönnek be, ugyanolyan nem normális és sértő, mint azt feltételezni, hogy minden srácnak csak és kizárólag a ribik jönnek be.
Ne általánosíts kérlek szépen csak azért, mert rossz helyen keresgélsz
Lányoknak nem drogos jön be, hanem egy alfahím.
Tekintély parancsoló esztétikus atlétikus magabíztos.
És legelső sorban az igényes ami a drogos alkoholista jellemet kizárja
Csajok kinek kell egy pesti strici ?
Aki huseges tipus a maganeletben;)
De igazi rosszfiu...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!