Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon osszejonne velem vagy csak arra kellenek?
Egy fiu barátomtól van szo, meg nincs egy eve de mar egy jo ideje napi szinten beszelunk es ez alatt legjobb baratokka váltunk amit nem reg igy meg is beszeltunk h milyen jo baratok lettunk.. de eleg furan viselkedik, ha talizunk mindig bamulja a labam es a mellem meg ilyenek, ha meg beszelunk akkor mindig felhoz valami perverz temat... vagy hasonlok es mar azt is ezerszer leirta h szivesen lefekudne velem...
meg ha olyan van mindig dicsér h szep/csinos vagyok...
eleg fura mert azota lett ilyen perverz miota beszel velem, ez elott sose. Es nincs szerencséje lanyok teren se szegénynek bar nekem se fiuk teren es igy ezert is fura mert elmond mindent a szerelmi életéről aztan jon ezzel h amugy d*ghatnank szöveggel... en tenyleg baratkent nezek ra de egy ido utan biztosan változna ez ha történne valami es nem tudom mi ez az egesz mert jol esik amikor elmondja h szep vagyok es stb de a lefekves az biztos felejtos
Én nem szívatom... mivel neki is volt egy lany aki tetszett, akkor amikor elkezdtunk beszelgetni... aztan nem reg megint eszebe jutott es beszelt a csajjal de e kozben is mondta nekem khm amit...
es azt hogy idovel változna az hogy bele essek az tenyleg igy van... en nem tudok egybol szerelmes lenni valakibe... akar hihető akar nem de mindig igy volt azokkal akikbe eddig voltam szerelmes, miutan megismertem rendesen es o is bevallotta akkor estem belé...
Na o víszont nem mondta egy szoval se hogy bejönnek neki csak hogy szep vagyok es a tobbi... ah mar nem is ertem magamat se miert tettem fel ezt a “kerdest”...
#8: Mert úgy állítja be,mintha viccből mondaná,mert te úgyse lennél vevő rá.
Nem haver ő,szegény, milyen naiv vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!