Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vajon osszejonne velem vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon osszejonne velem vagy csak arra kellenek?

Figyelt kérdés

Egy fiu barátomtól van szo, meg nincs egy eve de mar egy jo ideje napi szinten beszelunk es ez alatt legjobb baratokka váltunk amit nem reg igy meg is beszeltunk h milyen jo baratok lettunk.. de eleg furan viselkedik, ha talizunk mindig bamulja a labam es a mellem meg ilyenek, ha meg beszelunk akkor mindig felhoz valami perverz temat... vagy hasonlok es mar azt is ezerszer leirta h szivesen lefekudne velem...

meg ha olyan van mindig dicsér h szep/csinos vagyok...

eleg fura mert azota lett ilyen perverz miota beszel velem, ez elott sose. Es nincs szerencséje lanyok teren se szegénynek bar nekem se fiuk teren es igy ezert is fura mert elmond mindent a szerelmi életéről aztan jon ezzel h amugy d*ghatnank szöveggel... en tenyleg baratkent nezek ra de egy ido utan biztosan változna ez ha történne valami es nem tudom mi ez az egesz mert jol esik amikor elmondja h szep vagyok es stb de a lefekves az biztos felejtos

2018. aug. 3. 23:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Úristen, mintha a saját szerencsétlen helyzetemet olvasnám... hat volt itt minden, támogatás és elrettentés a sráctól. Én azt mondom, hogy egy év ismeretség után nagyjából tudod már, hogy milyen és mit szeretne, ennek ellenére ne te és ne mi döntsük el, hogy a sracnak mik a szándékai veled. Beszélj vele őszintén, kérdezd meg, hogy el tudna-e képzelni veled egy komoly kapcsolatot. Ha elkezdi mondogatni h dehogyis, vagy esetleg kinevet akkor azt mondod h csak szivattad és hogy értse már a poént.

Remélem tudtam segíteni, most pedig megyek és megfogadom a saját tanácsomat. Sok szerencsét!

16/L

2018. aug. 6. 23:09
 12/12 anonim ***** válasza:

#11: Ez a srác a dugás érdekében azt fogja hazudni, hogy el tudna vele képzelni kapcsolatot. Hidd el. Itt az egyetlen megoldás a kapcsolat megszakítása.

Te is növessz önbecsülést,mert egy normális lány az első ilyen megszólalás után ott hagyja a srácot, de gondolom,te meg kellően naiv vagy.

2018. aug. 7. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!