Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk hogy megy ez?
Nos, év eleje óta van egy amolyan legjobb fiú barátom, osztálytársak vagyunk. Vele tényleg bármit meg tudunk beszélni, gondolom senkinek sem kell bemutatnom egy ilyen barátot. :) Szóval teltek múltak a hónapok és elkezdett tetszeni. Már nem tudom, hogy hogyan, de kiderült, hogy tetszik neki valaki. Nem én voltam az. Viszont azt vettem észre, hogy ezzel a lánnyal egyáltalán nem beszél, még csak nem is köszön neki vissza, meg semmi. Sokkal inkább keresi az én társaságom, valahogy mindig "hozzám keveredik". Sosem néz rá, (ez a lány is osztálytárs) mintha nem is létezne.
Sokszor rajtakapom, hogy bámul. Amikor beszélek, csak a szemembe néz. Nem akarok semmi ilyesmit feltételezni, de lehetséges, hogy mégis tetszem neki, vagy ez csak ilyen "baráti gesztus"? Előre is köszönöm a válaszokat, és kérlek, azt is írjátok meg, hogy milyen egyértelmű jelei vannak a tetszés-vagy nemtetszésnek.
16/L
Lángolj fel a lelkünkben szép
Égi szikra szent öröm,
Térj be hozzánk drága vendég,
Tündökölj ránk fényözön.
#1 😂😂
Kérdező: Szetintem a legjobb az lenne ha rákérdeznél és hamarabb megtudod a dolgokat.
Baráti gesztus is lehet, mert általába bele nézünk egy beszélgető partner szemébe de olyan 2-3 mp vagy attól függ mennyire ismerjük és tartjuk vonzónak az illetőt. Nyílván, hogy ha vonzónak tartjuk talán még 10 mp is. Ha ezeknek jelét nem tudod, vagy nem lehet észre venni akkor csak annyit tudsz kideríteni, hogy szerelmes-e, vagy nem. Ha egy fiú szerelmes elléggé fel tud forgatni mindent maga körűl, és a kiszemelt körűl.
Ezt tapasztaltam! :) 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!