Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor megy ki már a divatból...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor megy ki már a divatból ez az 5 centis, felnyírt, "partvis ftizura"? Fiúk, meddig tervezitek még ezzel röhejessé tenni magatokat?

Figyelt kérdés

2016. szept. 7. 21:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
49%

Nem is hülye a frizurám most megsértődtem : ( :D

17F

2016. szept. 7. 21:44
 2/16 anonim ***** válasza:
79%
Remélem minél hamarabb. 14L.
 3/16 anonim ***** válasza:
64%

ameddig nem találsz ki egy jobbat:D

Engem egyébként nem egészen a divat érdekelt, én egyszerűen csak utálom, ha oldalt túlzottan nagy, ezért ott mindig kicsire vágatom, viszont rövid hajat annyira nem komálom, így felül marad egy kevés. Mondjuk én utána hagyom békén hogy magától nőjön, és kb nem is látható, hogy van különbség a kettő rész között.:D

Nem tudom mi a zavaró ebben:D

4/16 anonim ***** válasza:
45%

Istenem. Miért vagy ilyen gyerekes? Miért vagytok ilyen gyerekesek.

Téged ez miért zavar. Te se vagy tökéletes baz*meg. Nézzetek magatokba emberek. Vagyis inkább gyerekek.

Ha ez a haj jön be nekik akkor ez.

Amugy attól még lehet normális.

Most jöhet a lepontozás mert megirtam az igazat.

2016. szept. 7. 21:52
 5/16 anonim ***** válasza:
96%
egy embernek sosem lehet igaza. Ez csak a saját igazad:D Másrészről, meg ez a lealacsonyítós duma miatt kapod a leértékelést, mert normálisabban is leírhatod az "igazat":D
2016. szept. 7. 21:54
 6/16 anonim ***** válasza:
97%
Hűha. Hát, valamikor biztos kimegy a divatból. Egyébként nem azért mondom, de a fiúk többnyire azért teszik ezzel a frizurával röhejessé magukat, mert a lányok többsége ezt kedveli. Én személy szerint egyébként nem sokáig tervezem már röhejessé tenni magam vele, le fogom növeszteni a bánatba a vállamig, csak azért hogy elszeparálódjak vele a tömegektől. Most már eljutottam arra a pontra, hogy nem érdekel mit gondolnak mások, tehetnek megjegyzéseket, kiröhöghetnek, nekem tetszik és ők pedig nem számítanak :)
2016. szept. 7. 21:55
 7/16 anonim ***** válasza:
52%

De nem lealacsonyitos duma hanem már elegem van hogy mindenki mindenkit kritizál de közbe magatokba nem néztek tisztelet a kivételnek.

És ilyenkor már annyira idegesit hogy kikelek magamból. Boccs ha zavar.

2016. szept. 7. 21:58
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindegy.

#7 Engem nem zavar. Azt meg úgyis tudom, hogy tele vagyok hibákkal (mint mindenki, bár nekem lehet egy kicsit több jutott), ezért én így nyugodtan kritizálok másokat.

2016. szept. 7. 22:12
 9/16 anonim ***** válasza:
89%
#8 voltam 14/L
2016. szept. 7. 22:12
 10/16 anonim ***** válasza:
40%
Nem fogok miattatok idegeskedni.
2016. szept. 7. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!