Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz lányok, hogyan tervezitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz lányok, hogyan tervezitek elveszíteni?

Figyelt kérdés
Megvárjátok a nagy szerelmet, vagy esetelg megbeszélitek valakivel, hogy avasson be?

2016. aug. 28. 16:37
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
mit a pénztárcájukat?
2016. aug. 28. 16:46
 2/8 anonim ***** válasza:
18%
Van rá kiszemeltem meg vagyok őrülve érte egyszerűen ahj... de egy baj van hogy ő 14 évvel idősebb nálam de én is tetszek neki tudom hogy tetszek neki csak szerintem nem nagyon mer lépni
2016. aug. 28. 16:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Megvárom a nagy szerelmet :D. A szüzességemet olyannak szeretném adni aki tudom, hogy nem egy újabb skalpként kezel, hanem mint egyenrangú társat és olyannak, aki szeret.
2016. aug. 28. 17:19
 4/8 anonim ***** válasza:
43%
Velem.
2016. aug. 28. 17:19
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanaz, mint #3. Szerelemből szeretném elveszíteni, egy olyannal aki törődik velem és tudom, hogy olyan óvatos lesz, amilyennek csak lenni kell legelőször. :) Nem szeretném, hogy az elsőre rossz élményként gondoljak vissza.
2016. aug. 28. 17:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyetertek az #5-el . En is igy gondoltam, igy is tortent :3 . Vard meg azt aki szeretetbol veszi el a szuzessegedet es torodik veled. O nagyon gyenged es ovatplos lesz, figyelbi fog rad ;)
2016. aug. 29. 09:47
 7/8 anonim válasza:
100%

Èn megvárom, hogy szerelmes legyek. Csak úgy nem adom oda, még ha már régóta fűt is a vágy.

19/L

2016. aug. 29. 15:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerelemből:)Mással el se tudom képzelni,hogy élvezném
2016. dec. 18. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!