Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti titkoltok valamit a párotok elől? Ha igen mit? Tervezitek elmondani?
Én igen. Mielőtt összejöttünk volna, egy nappal előtte smároltam egy idegennel. Akkor már alakultunk de nem volt kimondva semmi. Nem tudom elmondjam e neki, vagy megcsalásnam számít e egyáltalán.
18/L
Én csak titkoltam
Közel egy év után mondtam el hogy mért lett vége az előző kapcsolatomnak.
Féltem mit reagálna rá mert nagyon nem lett szép a befejezés.😢
14/l
Hú, de gáz vagy.. :)
Nem, nem titkolok semmit.
Kisebb-nagyobb titkai mindenkinek vannak és egy kis magánszféra sem árt. Na, nem a megcsalásra gondolok, az gusztustalan.
Én pl sosem mesélnék neki az előző kapcsolatomról, mert rémesen kihasználtnak és butának érzem magam miatta.
De szerintem ami veled történt azt nem kell elmondanod. Viszont titkolnod sem. Ha ne adj' isten szóba kerül akkor el kéne mondanod, de amúgy nem sok értelme lenne.
Még előtte volt, nem jelentett semmit. Ha azóta hűséges vagy, akkor maradjon is így :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!