Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti hogy fogadjátok, ha egy lány megy oda hozzátok?
Volt párszor, hogy egy plázában vagy az utcán megláttam egy srácot, aki nagyon szimpatikusnak tűnt. Csak ugye teljesen idegenek vagyunk és általában az emberek fejében az jár, hogy a fiú majd lép, ha neki bejön valaki. (Persze akkor még ott vannak azok az eshetőségek, hogy van barátnője, vagy szimplán a szemében csak egy zsák krumpli vagyok)
Szóval, ti hogy fogadnátok, ha egy lány próbálna beszélgetni veletek az utcán?
16/L
Én azt mondanám, hogy. This is SPARTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! és elrúgnám a francba. Majd ha tetszik egy nő én odamegyek hozzá!!
De ha már mégiscsak odajött hozzám és elrúgtam 20 méterre, akkor azért felsegítem ha bejön egy csaj és ÉN elkezdeném a társalgást. :)
Soha nem mennék oda férfihez ismerkedni....
A férfi szedje már fel a nőt és ne fordítva
Utálom az ilyen nyomulós lányokat.
A visszafogottabb lányokat szeretem, akik megvárják, míg a srác kezdeményez,vagy pedig így járt...
Ezt a nyálcsorgatást nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!