Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fiúk! Tizeket zavarna, ha a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Tizeket zavarna, ha a barátnőtök akkor is kiöltözne, ha csak suliba megy és ugyanazt a ruhát venné fel egy romantikus vacsorához?

Figyelt kérdés
Engem zavar, hogy iskolás ruhában jött el a vacsorára.
2017. dec. 5. 08:20
 1/7 anonim ***** válasza:
22%
A mai lányokat ismerve inkább vacsoraruhában ment aznap iskolába. Indokolatlanul divatolnak, meg fencéznek, és amikor ki kellene öltözni, már nem tudják fokozni.
2017. dec. 5. 09:10
 2/7 anonim ***** válasza:
67%
Dehogy zavarna, epp ellenkezoleg. Az csak jo ha mindig es minden helyzetben ad magara.
2017. dec. 5. 09:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan nem fiú vagyok, de amennyiben alkalomhoz illő szerelésben jönne a párom a vacsorára (pepitában mondjuk legyen ez zakó, elegáns ing és elegáns nadrág), engem nem zavarna, hogy az volt a suliban is rajta (az is lehet, hogy átöltözni sem tudott időben). Legalább elegáns a stílusa napközben is. Nem picsognék amiatt, hogy "jaj, nem akart különlegesebbnek tűnni NEKEM".
2017. dec. 5. 13:22
 4/7 A kérdező kommentje:

Az mit jelent, hogy "fencéznek"?

Amúgy azt mondja, hogy náluk nőknél nem úgy van hogy csak felvesznek valamit mint a férfiak. És megsértődik meg ideges lesz ha felhozom neki, hogy nem tetszik, hogy így kiöltözik miközben csak iskolába ment.

2017. dec. 5. 22:24
 5/7 anonim ***** válasza:
22%

Kence-fence=smink. És ide vehetjük a fukszot is.

Egy iskolába simán elég lenne normál esetben egy farmer, egy póló meg egy pulcsi, vagy blézer. Minden reggel egy iskolák keresztmetszésében lévő buszmegállóban állok, látom, hogy full sminkben, egy vastagabb övnek beillő miniszoknyában, ruhákban, retiküllel, hatalmas magassarkúkban botladoznak be a suliba tömegével (tisztelet a kivételnek). Így kellene menni a romantikus vacsira, de ezt már nem lehet hova fokozni. A legtöbb 15-16 évesen úgy öltözik egy sima iskolanapra, mint egy harmincas cégvezető a céges bulira.

Szó sincs róla, szépek, csinosak a csajok, de ne veszítsük el a realitásérzékünket - egy 15 évesnek nem így kellene suliba menni kovalens kötést tanulni.

2017. dec. 6. 06:30
 6/7 anonim ***** válasza:
8%
Maximálisan egyetértek az előzővel.
2017. dec. 6. 06:47
 7/7 anonim ***** válasza:
76%
Nem mindegy, hogy k...s/partykirálynős vagy szimplán elegáns szettről van szó. Én szimplán elegáns szett miatt nem picsognék, mert akkor ez az ő stílusa... legyen tucat converse-es pulcsikás csaj?
2017. dec. 6. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!