Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondtam neki, hogy nem szeretem. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Egy fiú szerelmet vallott nekem. (Jóban lettünk egy kirándulás alkalmával). En azt mondtam neki nemi gondolkodás után hogy nem akarom elrontani ezt a barátságot egy ilyennel, es megadtam neki a számomat ha esetleg ram szeretne írni. Ez ma történt. Most jöttem ra hogy egy balga idiota vagyok mert mégis tetszik... Tippek??2019. ápr. 2. 18:35
1/5 anonim válasza:
Hát ez érdekes :DDD
Szerintem csak mond neki hogy azt nem gondoltad feltétlen biztosra. Ez ad majd neki bátorságot arra, hogy kezdeményezzen feled és talán lesz belőle valami
2/5 anonim válasza:
Szerintem hivd fol, beszeljetek meg egy talalkat, aztan mondd el neki, ugyanezt, h rajottel, h bejon neked, eees sztem nem lesz semmi gaaz, sok sikert!:)
3/5 anonim válasza:
semmi sincs veszve- írj neki valami rövid kedvességet: "gondolok rád"
4/5 anonim válasza:
Most azt mondtad neki, hogy nem szereted, vagy azt mondtad neki, hogy nem akarod elrontani ezt a barátságot egy ilyennel?
Ugyanakkor megadtad a számodat neki!
Egyébként előttem már tanácsolták (és helyesen) hogy mit tegyél.
5/5 A kérdező kommentje:
Azt mondtam neki hogy nem akarom elrontani a barátságunkat egy ilyennel és azért adtam meg a számomat, mert nekem nincs chatelő programom, de ha rám szeretne írni akkor megvan neki.
2019. ápr. 3. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!