Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan közölhetném vele?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közölhetném vele?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy 17 éves srác vagyok. Úgy érzem előbb cselekedtem mint gondolkodtam. A dolog úgy kezdődött , hogy levettem a lábáról egy 20 esztendős lánykát. Pár hónapja futunk együtt (kapcsolatban) de valahogy nem érzem azt hogy érdekelne már.. Megsérteni , megalázni semmi képen sem szeretném mert egy nagyon kedves és úgy érzem szerelmes lány. Nekem valahogyan már nem megy a dolog. Kicsit unalmas részemről , nincs kedvem vele beszélgetni , nincs kedvem miatta felkelni , szóval olyan semmilyen lett a dolog. (részemről) Tényleg nem egy az egyben szeretném szó szerint lekoptatni , mert nem azt érdemelné szerintem. Mindig bújik hozzám , puszilgat , mosolyog , magyaráz , de valahogy nem is figyelek már rá , meg valahogy nem érdekel az egész és nem adom meg neki a kellő figyelmet. Semmi ötletem nincsen hogyan tudnám vele ezt megbeszélni. Tanácstalan vagyok. Ha tudnátok esetleg valami ötlettel szolgálni , hogy hogyan lehetne ezt beadagolnom neki, azt megköszönném!
2019. márc. 28. 17:29
 1/4 anonim ***** válasza:
93%

Minél hamarább közlöd ezt vele, annál kisebb sérelem éri a lány lelkét. És ha kimondtad neki, hogy VÉGE, akkor legyen végleg vége!

Legközelebb viselkedj férfihez méltón!

F.

2019. márc. 28. 17:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tedd egyértelművé, hogy már nem érdekled (pl talit lemondod, hogy nincs kedved, keveset írsz, stb) azért hogy sejtse a dolgot, és ne egyik pillanatról a másikra érje a szakítás.
2019. márc. 28. 19:30
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Mondd azt amit ide leírtál, azt annyi.
2019. márc. 28. 20:38
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Na, ez nagyon nehéz dolog.

Szerintem viszonylag rövid idő alatt, de ne egyszerre mondd el neki ezeket.

És mindenképpen mondd el neki azt is, hogy becsülöd őt, és nem az ő hibája, hogy már nem szeretnél vele lenni.

2019. márc. 29. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!