Hogy közölhetném vele finoman?
Figyelt kérdés
Az a lényeg, hogy van egy nagyon jó barátnőm, aki túlysúlyos, nem is kicsit, közel 100 kiló. Namost ő szeret olyan ruhákat venni, amik majd szétpattannak rajta, mert szerinte neki nem kell magát takargatnia, így is szexi. Emiatt viszont majdnem minden éven új ruhákat kell vennie, mert a cuccai többsége szétmegy a varrás mentén. Hogy mondjam neki legközelebb, ha megyünk ruhát venni, hogy a saját méretének megfeleőt vegyen? Próbáltam rá utalni, de nem fogja az adást. Meg az az igazság, hogy hülyén is néz ki rajta egy ruha, ha feszül a varrások mentén. Én nem ítélem el, csak ne kerüljön kínos helyzetbe! Szerintem aközött, hogy sátrat vesz fel, és aközött, hogy majd szétfeslik rajta a ruha, van különbség!2013. nov. 23. 18:27
1/6 anonim válasza:
"Ez előnytelen"
"Ez nem áll olyan jól"
"Szerintem ez qrvás, mert nagyon feszül"
"Nem megy a szemed/hajad színéhez"
"Ez nem emeli ki a személyiségedet"
2/6 anonim válasza:
Mondhotnádneki, hogy optikailag vastagít, szélesít, vagy túl szűk, vagy pedig annyira szűk, hogy már ciki, előnytelen, nem illik hozzád, stb..
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor valszeg az annyira-szűk-hogy-már-ciki megoldás lesz a nyerő. Szerintem lehene csinos úgy is, hogy a megfelelő méretet választja.
2013. nov. 23. 18:50
4/6 anonim válasza:
"csak ne kerüljön kínos helyzetbe!"
Szerintem pont ez segítene rajta.
5/6 anonim válasza:
Olyan ronda dagadtnak látszol ebben a ruhában!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, lehet, hogy tényleg csak szembesíteni kellene, de hát olyan rossz ez, régebben, mikor én is duci voltam, igaz, nem hordtam feszülős cuccokat, de rosszul esett volna, ha valaki lekövérezett volna.
2013. nov. 27. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!