Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan közölhetném vele, hogy...

Hogyan közölhetném vele, hogy nem ártana kivizsgáltatnia magát?

Figyelt kérdés

3 pasi volt az életemben, az első steril, még szűz volt...

a 2.nál gumival védekeztünk, a 3 viszont allergiás volt a gumira, így nem volt. Januárban voltam vele utoljára, a után vettem észre a HPV jeleit magamon. Ráadásul később azt is megtudtam, hogy ő rengeteg nővel volt együtt, vagyis engem is csak etetett. A nőgyógyászom szerint a saját érdekében neki is kellene egy kivizsgáltatás, és szólnom kellene neki. De fogalmam sincs hogyan kezdjem el...

2011. márc. 24. 16:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Hívd fel és mondd meg neki, hogy HPV-s vagy, vizsgáltassa ki magát.

Bár nem tudom mit vársz tőle. A férfiakon általában nincsen semmi tünete, nem okoz semmi bajt (kivéve amelyik igen).

Az lenne tőle a normális, hogy ha fertőzött, akkor nem szexel gumi nélkül többet, vagy legalább szól a partnereinek ha ilyen gondja van.

De gyanítom mivel allergiás az óvszerre, és ráadásul téged is csak etetett (szóval valószínűleg egy gerinctelen ember), magasról le fogja szarni, és ugyanúgy szexel majd gumi nélkül, végigfertőzve az összes nőt, akivel kapcsolatba kerül.

Egyébként a lakosság baromi nagy %-a fertőzött HPV-vel.

2011. márc. 24. 17:13
 2/3 anonim ***** válasza:
miért érdekel, ha már nem vagytok együtt?
2011. márc. 24. 18:18
 3/3 A kérdező kommentje:
mert szeretem és nem akarom hogy baja legyen, sem a lánynak akivel esetleg lesz, de már tudtam vele közölni, épp erre volt dolga, pont akkor fogalmaztam a beszédem hogy mégis mit mondjak hogyan...akkor hallottam meg a kocsi dudát...eléggé megijedt ő is
2011. márc. 24. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!