Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képes leszek miatta megváltozni?!
Hidd el, ha meg akar változtatni, nem téged akar, hanem valakit, aki nem te vagy.
Megértem, hogy fontos neked ez a kapcsolat, de jól gondold meg, hogy mit teszel meg érte!
Szórakozik veled, ne engedd. Nem vagy senki kutyája, te is tiszteletet érdemelsz. Tudom hogy jó érzés hogy van valaki akivel elvagytok, melletted volt mikor rosszul voltál, de egyértelmű hogy nem becsül és nem is értékel, pedig alig telt el idő.
A kérdésednek pedig nincs nagyon értelme, arra gondolsz hogy azért unt meg mert nem vagy elég érdekes? Csak azért mondta hogy bántson, hisz ha tényleg "megunt" volna, kitalál bármi mást, hogy ne érezd rosszul magad, főleg hogy elvileg barátok vagytok. Nem kell megváltoznod, ebben ennyi volt. Rossz, de ne tartsd vele a kapcsolatot, mert csak fájdalmat okozol magadnak. Ismerkedj, barátkozz másokkal.
hagyd ezt a fiút, csak megakart dgni... azért is unt rád. Abban a hitben volt hogy hátha... Hagyd a fenébe az ilyen pasikat, tudom hogy nehéz (tapasztalat) de elkell felejtened, vannak rendes pasik is. De gyanus nekem ez a srác. Ha komolyan gondolta volna nem "unt" volna rád sajnos... vannak ilyen gyökerek. Egy ilyen pasi miatt (de más pasik miatt se) nem éri megváltozni. MAjd lesz olyan pasi aki azért fog szeretni aki vagy és neki leszel a legfontosabb és semmikép sem fog megunni. Ne haragudj ha nyers voltam de ez az igazság szerintem.
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!