Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Képes leszek miatta megváltozni?!

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képes leszek miatta megváltozni?!

Figyelt kérdés
Van egy barátom (nem a pasim csak a barátom). Na mindegy az a valaki legyen mondjuk Levente. Vele egy szülinapi bulin ismerkedtem meg és megtaláltam vele nagyon gyorsan a közös hangot. Az egész bulit végig röhögtük ketten. A lényeg az hogy utána volt egy pár érdekes üzenet. Drágámnak hívott meg minden én ezen nagyon röhögtem meg amikor sirtam ő megnevettetett de aztán összevesztünk. 2 hétig se kép se hang, utána valahogy megint jóba lettünk de megváltozott nagyon és azt mondta hogy megunt. Én nem akarom elveszíteni mert annyira szeretem a barátságunkat. Képes lennék miatta megváltozni?

#megvátozom #joezígy?!
2019. febr. 24. 09:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Azt csak te tudhatod, hogy meg tudsz e változni valaki miatt. Mindenesetre tudd:nem ėrdemes senki miatt megváltozni.
2019. febr. 24. 10:08
 2/7 A kérdező kommentje:
de miatta érdemes lenne.....
2019. febr. 24. 10:17
 3/7 anonim ***** válasza:

Hidd el, ha meg akar változtatni, nem téged akar, hanem valakit, aki nem te vagy.

Megértem, hogy fontos neked ez a kapcsolat, de jól gondold meg, hogy mit teszel meg érte!

2019. febr. 24. 10:28
 4/7 anonim ***** válasza:
2 hét után megunt... Nagyon ,,komoly,, kapcsolatotok lehet, én biztos nem bíznék meg benne ilyen vakon. Senki miatt nem érdemes megváltozni, főleg nem miatta.
2019. febr. 24. 10:29
 5/7 anonim ***** válasza:

Szórakozik veled, ne engedd. Nem vagy senki kutyája, te is tiszteletet érdemelsz. Tudom hogy jó érzés hogy van valaki akivel elvagytok, melletted volt mikor rosszul voltál, de egyértelmű hogy nem becsül és nem is értékel, pedig alig telt el idő.

A kérdésednek pedig nincs nagyon értelme, arra gondolsz hogy azért unt meg mert nem vagy elég érdekes? Csak azért mondta hogy bántson, hisz ha tényleg "megunt" volna, kitalál bármi mást, hogy ne érezd rosszul magad, főleg hogy elvileg barátok vagytok. Nem kell megváltoznod, ebben ennyi volt. Rossz, de ne tartsd vele a kapcsolatot, mert csak fájdalmat okozol magadnak. Ismerkedj, barátkozz másokkal.

2019. febr. 24. 10:59
 6/7 anonim ***** válasza:

hagyd ezt a fiút, csak megakart dgni... azért is unt rád. Abban a hitben volt hogy hátha... Hagyd a fenébe az ilyen pasikat, tudom hogy nehéz (tapasztalat) de elkell felejtened, vannak rendes pasik is. De gyanus nekem ez a srác. Ha komolyan gondolta volna nem "unt" volna rád sajnos... vannak ilyen gyökerek. Egy ilyen pasi miatt (de más pasik miatt se) nem éri megváltozni. MAjd lesz olyan pasi aki azért fog szeretni aki vagy és neki leszel a legfontosabb és semmikép sem fog megunni. Ne haragudj ha nyers voltam de ez az igazság szerintem.

20/l

2019. febr. 24. 11:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha valaki miatt változnod kell, hogy megfelelj neki, hidd el, nem érdemes..Ha megunt, akkor hiába változol, újra megfog unni, és a végtelenségig nem fogod ezt bírni..A kérdés nem az, hogy meg e tudnál változni, hanem az, hogy egy idegen miatt megéri e.
2019. márc. 2. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!