Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 leszek nemsokára, és még sose volt senkim, valaki segitene?
Szinte már szánnlak, hogy itt vergődsz kínodban!
Légy már férfi egyszer az életben, és szedj össze valami jó kis csajt, ahelyett, hogy itt nyilvákolsz!! XDXDXDXD
A SÜLT GALAMB NEM FOG AZ ÖLEDBE HULLANI!!! SZÁNALMAS BOHÓC!!
Én is ilyen vagyok, annyi különbséggel hogy én nem azt akarom h egy csaj a testembe szeressen bele.
Szeressen azért aki vagyok, és értsen meg, bár amilyen különc vagyok az nehéz.
Azt szoktam csinálni, hogy ha megismerek egy lányt akkor kicsit megpróbálom megismerni és azután döntök, hogy tetszik-e vagy sem, ha igen akk probálok kedveskedni neki.
Minden rosszindulat nélkül, de ilyesmi srácot már raktam friendzoneba, pontosan azért mert nem bírom ha nyivákol egy fiú. Én se a hisztizős fajta vagyok, de fiúknál nem tudok elfogadni ha valaki várja a csodát, és addig panaszkodik.
Szedd össze magadat, sportolj! Az a lányok többségének úgyis bejön+ lefoglalod magadat picit. Aztán úgyis történik aminek történnie kell.
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!