Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek tetszem neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszem neki?

Figyelt kérdés
Van egy srác, egy helyen dolgozunk. Már régóta szemezgetünk egymással, mosolygunk egymásra. Nekem nagyon tetszik, neki viszont barátnője van, így nem tudom eldönteni, hogy mit jelentenek a gesztusai. Mindig mosolyog, odajön, beszélgetünk, segít, ha kell, meghív kávéra, velem jön szünetre a haverjai helyett. Nem akarom beleélni magam, szerintetek mit jelentenek ezek a dolgok?
2019. febr. 22. 22:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát, vagy bejössz neki, vagy alapból egy ilyen kedves srác, ezt neked kell leszűrni.
2019. febr. 22. 22:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Figyeld meg h viselkedik másokkal.
2019. febr. 22. 22:47
 3/4 A kérdező kommentje:
Máshoz nem megy csak úgy oda beszélgetni, segíteni. Mindig a haverjaival megy szünetre, kivéve mikor velem.
2019. febr. 23. 10:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Nos ezek szerintem egyértelmű jelek. De sajnos mivel barátnője légy óvatos, mert lehet hogy több csajt is szeret fűzni.
febr. 13. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!