Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem a fiúnak, de nem mer közeledni, mit tegyek?
És amugy elég butuska is lehet.Jobbat nemtudott volna kitalálni? Megkérdezted hogy ki akar e veled jönni,erre azt hogy nem mer nem ismer.
Márcsak azért is kikelledt volna jönnie hogy jobban ismerjen meg pláne ha tetszel neki. Nincs benne akarat,ezért a félelem uralja őt
biztos hogy tetszel neki?
Mert nekem nem úgy esik le az egészből...
Ugyanakkor jó dolog szerintem ha a másik fél azért próbálkozik, segít neki kijutni az alagútból.
De csak szerintem gondolom ezt rosszul ugye #1?
Én is ilyen voltam még barátnőmnél, túlzottan rágörcsöltem a dologra, nem tudtam mitévő legyek, magába szívott az esetleges pofára esés lehetősége, a felélem a visszautasítástól, de az ő unszolására egy idő után mégis sikerült feloldódnom és 1-ről 2-re jutnunk.
21/F
Egyik véglet se #5.
Arany középút egyik és másik véglet adottságaiból, ugyanis egyikből következik a másik néhány esetben.
Hiszen az Ő unszolására sikerült változtatnom MAGAMON lévén, hogy két emberen múlik ez a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!