Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszem neki, vagy inkább nem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem neki, vagy inkább nem?

Figyelt kérdés
Egy fiu, aki nekem bejon 1 évben egyszer találkozok vele táborban. Ott állandóan olyan utalásokat ad, amiből ismerőseim szerint bejovok neki. De mostanaban azt mondta, amikor megkérdeztem tőle, hogy tudni szeretné-e miért irok rá, erre azt válaszolta, hogy nem kiváncsi rá. Összezavart, így nem értem az egészet.

2019. febr. 16. 22:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez alapján én is igencsak össze vagyok zavarva. Nem igazán tudni sokat róla, szóval ennyi infó alapján aligha tudunk biztosat mondani.
2019. febr. 16. 22:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha nem kiváncsi rá,akkor ezekszerint rád se.
2019. febr. 17. 08:47
 3/3 A kérdező kommentje:
Az első kommentelőnek mondom, hogy azt mondta hogy számíthatok rá, megvigasztalt, és még sok mást csinált még amellett amit említettem. Lehet hogy csak rossz napja volt, és azért írta hogy nem kiváncsi a válaszomra. Nem tudom, szeretném azt hinni, hogy bejovok neki, de lehet hogy nem.:(
2019. febr. 17. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!