Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két fiút szeretek. Mi alapján tudnek dönteni?
Figyelt kérdés
Hogyan tudnek dönteni és hogyan birjam ki azt hogy maradok is annál a döntésnél? Privatban leírom az egész sztorit ha érdekel valakit.2019. febr. 16. 21:21
11/17 anonim válasza:
18 évesen lassan rákéne jönnöd hogy ez nem így működik.Csak az egyiket szereted igazán.A másik csak tetszik,vagy fellángolás.És azis gyanus nekem hogy miért nem tudsz dönteni? Ha valakit nagyon szeretsz akkor ott nem kell gondolkodni.Vagy jobban fogalmazok:A szerelemben mióta kell döntéseket hozni? Túlbonyolítod az egyszerű dolgot.A kérdédeid alapján bizonytalan vagy.Vagyis nem tudod melyik kell.Ez nem szerelem
12/17 A kérdező kommentje:
Mivel hullámzó a lelki állapotom így amikor nagyon jól érzem magam akkor az egyik kell, amikor viszont a depis hangulatom van akkor a másik. És mivel nem tudom igazán melyik vagyok én így nehéz választani. Tudom hogy furcsán hangzik de ezt a helyzetet már kezelem viszont a srácokkal nem tudom mi legyen pontosan. Valójában már eldöntöttem szerintem melyik legyen,de nem tudom hogyan is engedjem el a másikat mivel mint ember és mint barát mindig fontos lesz nekem
2019. febr. 17. 09:56
13/17 anonim válasza:
Nalátod.Az egyiket tutira szereted.A másikkal meg nagyon jól érzed magad.Twilight sztori ismerős? Tevagy Bella a 2 srác meg Edward és Jackob. Edwardot szereted,de Jackobbal nagyon jóban vagy.
14/17 anonim válasza:
Nekem is írhatsz, ha szeretnél. :)
15/17 A kérdező kommentje:
Ez az egész sokkal árnyaltabb. Egyiket az egyik másikat a másik enem szereti. Én pedig nem tudom melyik is vagyok igazából :(
2019. febr. 17. 22:48
16/17 anonim válasza:
Easy, válaszd a másodikat mert ha az elsőt jobban szeretted volna akkor nem szerettél volna bele a másodikba.
Máshogy megközelítve a dolgot, nyilván van olyan dolog ami az egyikőjükben megvan a másikban nincs, stb. Válaszd azt a fiút amelyikben megvan az amit jobbnak látsz, amelyik kedvesebb, amelyik felköszönt akkor is szülinapodon amikor egyedül vagytok, és nem a többiekkel együtt nyögi be, hogy 'boldogat'. Leírhatod privben amugy.
17/17 anonim válasza:
18 évesen jó naiv vagy, lehetetlen két embert szeretni, ha normális vagy, ha nem. Max a buta emberek összetévesztik, nem ismerik fel helyesen az érzelmeiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!