Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két fiút szeretek. Mi alapján tudnek dönteni?
Figyelt kérdés
Hogyan tudnek dönteni és hogyan birjam ki azt hogy maradok is annál a döntésnél? Privatban leírom az egész sztorit ha érdekel valakit.2019. febr. 16. 21:21
2/17 anonim válasza:
Kettőt nem szerethetsz egyszerre.Ez nem szerelem.
3/17 A kérdező kommentje:
Attól hogy te nem szerettél meg egyszerre két embert az nem jelenti azt hogy más sem tud
2019. febr. 16. 21:40
4/17 anonim válasza:
Hány eves vagy?
Ők mennyi idősek?
5/17 anonim válasza:
Normális ember nem szeret egyszerre 2 embert.De nyilván te fiatal vagy ahhoz hogy ezt megértsd
6/17 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok és sehol nem írtam hogy normális :D
2019. febr. 16. 21:45
7/17 anonim válasza:
Én is érzek így néha. Szerintem ha mondjuk külsőre tetszenek, azt válaszd, aki belsőre jobban tetszik vagy valahogy így
8/17 anonim válasza:
Ha 2 embert szeretsz mindíg a másodikat válaszd, ha tényleg szeretnéd az elsőt, akkor nem lenne a második.
Nekem ilyennel soha nem volt gond, hogy más lányt szeressek. Tényleg csak akkor jöttem valakivel össze, ha szetettem, így soha nem volt az a bizonyos "másik lány". Volt olyan, hogy néha kicsit meg voltam zavarodva, de az inkább szexuális vonzalom volt és nem érzelmi, így se volt soha az, hogy elhagyjam a párom másért. De egyszer ha úgy érezném mást szeretek, akkor ott már baj lenne.
10/17 anonim válasza:
Engem is érdekelne. Négyes voltam.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!