Mi alapján legyen a hajválasztékom helye: hogy mi ál jól, vagy amit szeretek? Több lent.
Figyelt kérdés
Most épp középen van elválasztva a hajam, ami eléggé kiemeli téglalap alakú arcformámat. Egyszer már volt oldalt elválasztva a hajam, és az sokat lágyított a vonásaimon. Nem tudok dönteni, hogy az maradjon, amit szeretek(középválaszték), vagy az, ami jobban áll(oldalválaszték)?2015. jan. 25. 14:38
1/4 anonim válasza:
Én mindenképpen az választanám, ami jobban áll, de csak azért, mert számomra fontos, hogy mit gondolnak rólam az emberek. Ezt mérlegeld.
2/4 anonim válasza:
És ha hordanád így is meg úgy is? :) Nem fontos mindig ugyanúgy kinézned, szerintem jó a változatosság.
Arról nem is beszélve, hogy másik más szemel látnak téged és lehet szerintük pont az áll neked jól ami szerinted kevésbé.
De ezenkívül azt mondanám, úgy hord ahogy te jobban érzed magad. Az önbizalmad akkor lesz nagyobb ha te jól érzed magad a bőrödben :)
3/4 anonim válasza:
Én hátrafésülném. Majd ott választódik el ahol neki jól esik, úgy a legjobb.
4/4 anonim válasza:
Próbáld ki mindkettőt, ahogy jobban érzed magad, hordd úgy. Vagy mikor hogy, amilyen kedved van.
Nekem középen van elválasztva, oldalt is jól állna de a szemembe lóg, igazgatni kell, csatot nem teszek bele szóval marad az ami nekem kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!