Imádom a természetet, a virágokat, az erdőt. De szeretek segíteni is az embereknek. Igy mi alapján döntsek?
Valamelyiket biztosan jobban szereted. Arra kell rájönnöd, hogy melyiket.
Én is hasonló helyzetben voltam, csak engem a közgazdász a tanítói és az óvónői pálya érdekelt. 1 évig tartott, míg rájöttem, hogy hiába szeretem ennyire a gyerekeket, nem tudnék óvónő/tanító lenni.
Szerintem keress konkrét szakokat, kérdezz meg másokat, hogy mégis milyen és hogy mennyire tudtak elhelyezkedni. Én ezek alapján döntenék, ha máshogy nem menne.
hát valahogy én is így vagyok ..én kitaláltam mit szeretnék : orvos akarok lenni ..de nem az aki pl a műtőben van hanem aki kutat..tehát kutató..
az agrárt? mielőtt elmennél állatorvosnak gondolj bele: hogy termékenyítenél te meg egy szarvasmarhát mesterségesen?:D ha eltudod magadról képzelni akkor legyél állatorvos :D
Kertészmérnök
Agrármérnök - növény szakirány
esetleg Környzet- ill. természetvédelmi mérnök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!