Zárkózott embereknek érdemes gólyatáborba menni?
Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 21:07
3/20 anonim válasza:
Szió!
Igen szerintem igenis érdemes elmenned a gólyatáborba. Így lehetőséged nyílik kinyílni picit. Tudom lehet,h nehéz feladat ez neked. De itt az alkalom,hogy jól érezd magad és megismerkedj emberekkel.
Bevallom én is most készülök majd a gólyatáborba menni( nem végig, csak pár napig). Nem mondom,hogy olyan zárkózott vagyok, de nem is vagyok egy nagymenő szószátyár. Én is félek picit , de ha nem megyek el akkor azt fogom magamhoz vágni,h én erre is képtelen vagyok?!
4/20 anonim válasza:
NEM. Tapasztalat, hogy nem nyílsz ki. Legalábbis velem ez volt.
5/20 anonim válasza:
Szerintem sem. Én sem nyíltam meg, csak még "balfékebbnek" éreztem magam. 5 napos volt, a 3. napon hazajöttem, mert nem bírtam tovább.
6/20 anonim válasza:
ha tudsz, mindenképp menj el! gimiben volt olyan otársnőm, aki nem volt gólyatáborban, és elég nehezen illeszkedett be egy olyan osztályba, ahol már mindenki "ismert" mindenkit, az egy hetes gólyatábor miatt ...
7/20 anonim válasza:
Ja, ez gimis? Az más, én egyetemire gondoltam. A gimisre nyugodtan elmehetsz.
8/20 anonim válasza:
én is most fogok menni, és én is zárkózott vagyok, de a 2 bátyám is volt, jó volt nekik, és ők se valami társaságközepék, sok embert meg tudtak így ismerni. Én elmegyek, aztán majd meglátjuk.
De az igaz, hogy írhatnának zárkózott emberkék a tábori tapasztalataikról.!! :)
9/20 anonim válasza:
Szerintem sem, bár tőled is függ, én pl. nem bírtam, hogy piálásról szólt az egész -.-'
10/20 A kérdező kommentje:
egyetemi GT
2011. aug. 8. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!