Zárkózott embereknek érdemes gólyatáborba menni?
Kedves utolsó, bár nem hozzám szegezted a kérdést, de azért válaszolok.
Mindenki tudja, hogy miről szól a gólyatábor...valakinek bejön ez a fajta szórakozás, valakinek meg nem.
Ennyi. :D
Én is voltam, én voltam az, aki elment, de aztán hazament... :D
Nálunk a piálás mellett csak az orgiáról szólt, másról nem nagyon. :D
Hát, kinyílni szerintem aligha fogsz. Egyébként ha szeretsz piálni, akkor megtalálod a számításod és lesz kivel. Ebben az esetben megéri. (Mondom úgy, hogy az alkoholos bulik gondolatától is rosszul vagyok.)
De ne gondold h mélyen szántó barátságok alakulnak a GT-ben... arra ott vannak az egyetemi évek. A GT-ben max ivócimborákra lelsz, maximum lesz kitől jegyzetet kérned/adnod később, ha az értelmesebb fajtából ismerkedsz. De ez mind ugyanúgy működik ha kollégista leszel, szal ettől ne parázz. Kinézni senki nem fog sehonnan ha nem mész el, hiszen akkora az egyetem, hogy senki nem tudja, hogy voltál-e GT-ben vagy sem.
Én személy szerint úri huncutságnak gondolom, hogy kifizetsz egy valag pénzt, hogy után egy hétig bulizz (piálj). Költői kérdés: Mire fel?! Én akkor szoktam szórakozni, ha egy nehéz vizsgán, esetleg egy vizsgaidőszakon túl vagyok, nem csak úgy bele a világba... bár ez nyilván eltér a tárgytól.
Ha rosszul vagy a GT gondolatától is, akkor ne menj. Nem vesztesz semmit. Az egyetemi évek alatt ha nem vagy totál antiszoc. egy csomó releváns embert ismersz meg úgyis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!