Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Zárkózott embereknek érdemes...

Zárkózott embereknek érdemes gólyatáborba menni?

Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 21:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Hát, napközben a feladatok egyáltalán nem gázak, sőt óvodásak. (legalábbis Debreceni Egyetem BTK-n az volt) Viszont minden este buli volt reggelig. Ha az nem tetszik nem fogod jól érezni magad. Ja és ha nem akarsz inni azt elfogadja mindenki.
2011. aug. 8. 22:08
 12/20 anonim ***** válasza:
Nálunk nem piálásról szólt az egész. Ha én nem mondom h igyunk mert azért jöttünk, akkor a többiek ellettek volna 1-1 pohár borral egész héten. Őszintén szólva én csalódtam, jobb bulira számítottam.
2011. aug. 8. 22:10
 13/20 anonim ***** válasza:
12%
Nálunk a piálásról szól az egész. Én is zárkózott vagyok, semmi pénzért nem mennék. Tudom, hogy unnám magam és idegesítenének az emberek. Meg ha már ott iszok, akkor állandóan hívogatnának, hogy ide-oda menjünk inni, én pedig nem bulizni megyek az egyetemre, hanem tanulni!
2011. aug. 8. 22:37
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
B.meg utolsó honnan tudod ha még nem is voltál azt mondd már meg!!????
2011. aug. 8. 23:29
 15/20 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó, bár nem hozzám szegezted a kérdést, de azért válaszolok.

Mindenki tudja, hogy miről szól a gólyatábor...valakinek bejön ez a fajta szórakozás, valakinek meg nem.

Ennyi. :D

2011. aug. 8. 23:34
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam, és nem a piálásról szólt, noha az is volt. Nem tudja mindenki, csak az aki elmegy. :)
2011. aug. 8. 23:35
 17/20 anonim ***** válasza:

Én is voltam, én voltam az, aki elment, de aztán hazament... :D

Nálunk a piálás mellett csak az orgiáról szólt, másról nem nagyon. :D

2011. aug. 8. 23:38
 18/20 anonim ***** válasza:
egyre jobban tetszik ez a gt, már még jobban várom a sajátom, és már csak 7 nap:)
2011. aug. 9. 00:02
 19/20 anonim ***** válasza:
14%

Hát, kinyílni szerintem aligha fogsz. Egyébként ha szeretsz piálni, akkor megtalálod a számításod és lesz kivel. Ebben az esetben megéri. (Mondom úgy, hogy az alkoholos bulik gondolatától is rosszul vagyok.)

De ne gondold h mélyen szántó barátságok alakulnak a GT-ben... arra ott vannak az egyetemi évek. A GT-ben max ivócimborákra lelsz, maximum lesz kitől jegyzetet kérned/adnod később, ha az értelmesebb fajtából ismerkedsz. De ez mind ugyanúgy működik ha kollégista leszel, szal ettől ne parázz. Kinézni senki nem fog sehonnan ha nem mész el, hiszen akkora az egyetem, hogy senki nem tudja, hogy voltál-e GT-ben vagy sem.

Én személy szerint úri huncutságnak gondolom, hogy kifizetsz egy valag pénzt, hogy után egy hétig bulizz (piálj). Költői kérdés: Mire fel?! Én akkor szoktam szórakozni, ha egy nehéz vizsgán, esetleg egy vizsgaidőszakon túl vagyok, nem csak úgy bele a világba... bár ez nyilván eltér a tárgytól.

Ha rosszul vagy a GT gondolatától is, akkor ne menj. Nem vesztesz semmit. Az egyetemi évek alatt ha nem vagy totál antiszoc. egy csomó releváns embert ismersz meg úgyis.

2011. aug. 9. 02:14
 20/20 anonim ***** válasza:
egy GT nem valószínű, hogy gyökeresen megváltoztatna Téged, vagy bárkit, de akik elmennek GT-ra ők sem kizárólag partiarcok, sokan kíváncsiságból mennek vagy ismerkedni a csoporttársakkal.
2011. aug. 19. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!