Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg az a kulcs egy lányhoz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg az a kulcs egy lányhoz, hogy elérhetetlennek kell tűnni?

Figyelt kérdés

Van egy lány barátom, akinek elméletileg minden téren (külső/belső) megfelelek és kiemelkedem az összes általa ismert fiú közül. (ő mondta többször is(

Teljesen olyan jeleket is ad, hogy többet is szeretne.

Azonban már utasított vissza korábban, és úgy tudom még mindig csak barátként tekint rám.

Mindíg mindenben ott vagyok neki és próbálok a kedvében járni amikor csak tudok. Ő ezt értékeli, csak nem úgy ahogy én szeretném.

Közben rengeteg másik lánnyal is jóban vagyok, ezt ő is tudja, szokott is féltékenykedni, meg jeleneteket rendezni, de ennél többet nem.

Tényleg az a kulcs, hogy el kell kezdenem eltávolodni tőle, hogy elérhetetlennek tűnjek? Esetleg mással össze kellene jöjjek, hogy kiteljesedjen a dolog?

De én erre képtelen vagyok, mert túl lelkiismeretes vagyok. Nem akarok kihasználni senkit érzelmileg.

Illetve tényleg nem lehet ma már egyenes úton összejönni egy lánnyal?

2019. febr. 4. 09:46
1 2
 11/13 GuyFromNewCity ***** válasza:
Ha jól értem nem akar veled összejönni, de azért elengedni se akar. Akkor ezek szerint te egy kis sakkos bitchbe estél bele. Nem akar veled semmit, de azért ne hogy más lánnyal dugj.
2019. febr. 4. 21:40
 12/13 HarsányiBea válasza:
Szerintem nem feltétlen ez a kulcs. Én inkább azt javaslom, hogy állj elé és vallj be neki mindent. Értékelni fogja az őszinteségedet. Ha elutasít, akkor jöhet szerintem a távolodás. De.szerintem mással ne gyere össze. Azzal csak tényleg jó messzire lököd őt magadtól.
2019. febr. 4. 22:37
 13/13 anonim ***** válasza:
Bea,egyszer már visszautasította őt,és csak barátként tekint rá.Minek neki szerelmet vallani megint? Előre kell haladni,nem visszafele
2019. febr. 5. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!