Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Jöttél már össze vkivel úgy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jöttél már össze vkivel úgy hogy elérhetetlennek hitted?

Figyelt kérdés
2017. nov. 29. 19:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen. De megbántam!
2017. nov. 29. 20:11
 2/7 A kérdező kommentje:
* Bővebben
2017. nov. 29. 20:18
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem. És nem is fogok, mert akit elérhetetlennek érzek, hozzá képest kevesebbnek érzem magam, az meg nem egy normális egyenrangú kapcsolat.

Viszont ha beleolvasgatsz régebbi ilyen témájú kérdésekbe, akkor sok sztorit olvashatsz akiknek összejött, életük nagy szerelmével aki titokban már középiskolában tetszett nekik. Olvastam itt ilyeneket.

2017. nov. 29. 20:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Ismertem meg olyat, akiről azt hittem volna, hogy össze nem jönne velem, de aztán közbe belém szeretett. Kapcsolat viszont sajna logisztikai okok miatt nem lett köztünk :(
2017. nov. 29. 23:53
 5/7 Fruzs33 ***** válasza:

Kórházban ismertem meg.

Iszonyatosan belészerettem.Kiderült,hogy közel lakik hozzám,meg hogy drogozik.De nem érdekelt,vele akartam lenni.Kb.1 hónap után dobott.De én harcoltam érte.Anyja se fogadott el engem,az én anyám viszonylag elfogadta.Szilveszterkor újra beszéltünk.Én még akkor sem tudtam elfogadni a dolgokat. Aztán januártól márciusig 2 hetente találkozunk.Én beteg lettem tőle,és végül megszakadt egy kicsit a kapcsolatunk.Aztán júniusban találkoztunk utoljára.Akkor őt okoltam.Ő pedig még mindig a félreértés miatt okolt,és le volt lassulva ez mellett,mert visszaesett,és újra kórházba.Én pedig kértem tőle egy utolsó kiharcolt csókot.Elmondta,hogy másba szerelmes,innentől nekem el kellett fogadni,és megszakadt a kapcsolatunk.

2017. nov. 30. 15:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Akkor mesélem. Volt egy lany aki nagyon szep, kedves, okos csaj volt, és hát nagyon belezugtam. Sokszor írtam neki neten, mindig dumaltunk. A csajra tapadtak a fiuk, ezert nem lattam sok eselyt arra hogy osszejojjunk. Meg nem is ugy bant velem. De nagyon osszemelegedtunk, eljartunk minden fele mint baratok. Es elmondtam neki hogy tetszik. O erre azt mondta, hogy tobbet erez irantam mint barki irant. Osszejottunk, jol elvoltunk. Amelyik fiunak tetszett a csaj az meg akart engem verni.😂 Miert banta meg? Azert mert e legjobb haverom is megharagudott ram mert neki is tetszett. Ami veget vetett az egesznek az az, hogy kb egy het alatt harom fiuval lattam az utcan csokolozni stb. Az elerhetetlen lany. Az hat. Sokkal alsobbrendu voltam nala, nem is neztem ki jol, de azert osszejott. De vege is lett. De egyebkent azert nem jo megprobalni osszejonni az elerhetelennel, mert altalaban azok nagy "kiralyok" (tisztelet a kivetelnek) es magasrol szarni fog a fejedre. Renelem azert ertheto voltam. Eleg hulye tortenet, de ez van.
2017. nov. 30. 21:34
 7/7 anonim ***** válasza:

Igen. Még most is együtt vagyunk. Barátok voltunk évekig, és egy idő után észrevettem, hogy többet érzek iránta, mint kellene Igyekeztem titkolni, és bebeszélni magamnak, hogy nem szeretem. Mert nem gondoltam, hogy összejönne egy olyan lánnyal, mint én. De ő is belémszeretett, és összejöttünk:)

18/L

2017. dec. 1. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!