Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Történt már veletek olyan,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt már veletek olyan, hogy akkor jöttél rá hogy mennyire fontos neked egy ember mikor már elveszteted. És a szívedben tátongó űrt semmi nem tudja helyettesíteni. Ha igen akkor hogyan oldottátok meg?

Figyelt kérdés

2016. máj. 26. 21:00
 1/10 anonim ***** válasza:

Volt, igen. De szerencsére neki is elég fontos voltam hogy vissza térjen :)

Miért vesztetted el? Összevesztetek? Ki bántott meg kit?

2016. máj. 26. 21:01
 2/10 anonim ***** válasza:
57%

Sósavval és jó mélyre a Föld alá, hogy senki se találja meg és leélhessem az életem..

17F

2016. máj. 26. 21:01
 3/10 anonim ***** válasza:
Na, pont most vagyok egy ilyen helyzetben. Egyenlőre nagyon rossz érzés, nem tudom, hogy fogom megoldani.
2016. máj. 26. 21:05
 4/10 anonim ***** válasza:

Egy eve. Sokaig tartott. Igazabol elegge erdekesen oldottam meg. Sirtam a szobamban es filmeztem, meg elmentek hintazni es setalni.

Es persze bepasiztam. Mondjuk az nem segitett annyira csak nem gondoltam 24/7ben ra. Vegul ujra elkezdtunk chatelni es rajottem, hogy utana kar volt sirnom...

Ha van kedved beszelgetni szivesen meghallgatlak:)

16L

2016. máj. 26. 21:24
 5/10 anonim ***** válasza:
Pontosan így vagyok.. 4 éve..
2016. máj. 26. 21:27
 6/10 anonim ***** válasza:
Igen,pont tavaly jöttem rá,hogy mekkora hülye vagyok. Próbálkoztam de igazából azok nem is voltak nevezhetők próbálkozásnak,már szinte úgy is mindegy.Csak próbálok nem rá gondolni
2016. máj. 26. 22:01
 7/10 anonim ***** válasza:
Igen, pont most vagyok ilyen helyzetben. Rettenetesen hiányzik. Fogalmam sincs, hogy oldjuk meg. Valószínűleg sehogy...nem rajtam múlik, de remélem helyre tudjuk hozni. :/
2016. máj. 26. 23:46
 8/10 anonim ***** válasza:

Nektek legalább volt ilyen személy! ÉN az égvilágon semmit nem érzek!

17F

2016. máj. 26. 23:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem 15 év volt kiheverni.
2016. máj. 27. 08:49
 10/10 anonim ***** válasza:
igen és már van valakije ééés nem tudom megoldani mert csak annyit tudok tenni hogy elfogadom :(
2016. máj. 27. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!