Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lemondott rólam egy fiú, mert...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lemondott rólam egy fiú, mert elérhetetlennek tart. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nagyon tetszik nekem egy srác és én is neki. Sokáig csak feltűnően nézett, aztán nemrég kicsit konkrétabban lépett, megölelt hátulról, a vállamra hajtotta a fejét, simogatta a combom... Szóval kezdett valami alakulgatni. Viszont ezután az eset után hirtelen kicsit visszahúzódott, eltávolodott tőlem, ami nagyon rosszul esett, azt hittem, csak szórakozott velem. Viszont ma megtudtam, hogy azért csinálta ezt, mert elérhetetlennek tart és tudja, hogy soha nem lehetek az övé, ezért inkább hagyja az egészet. De én ezt egyszerűen nem értem. Nincsen barátom, sőt, nekem is nagyon tetszik, amit azért próbáltam a tudtára adni, többször odamentem hozzá, megsimogattam. Ez nem elég egyértelmű akkor? Nem tudom, mit tudnék még tenni. Talán valamennyire a kisugárzásom/természetem is közrejátszhat abban, hogy megközelíthetetlennek tart, azon viszont nem igazán lehet változtatni, nem? Köszi, ha valaki végigolvasta. 17/L

2016. dec. 9. 17:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Üljetek össze kettesbe, és beszeljetek meg, mi lehet a probléma. Mondja el, hogy mi a véleménye erről az egészről, és te is meseld el, te hogy látod. Sztem hamar tisztázódik így a helyzet, ha megbeszelitek ;))
2016. dec. 9. 18:01
 2/7 anonim ***** válasza:
60%

Tehát, van egy fiú, akivel csak látásból ismeritek egymást. Egész eddig nem is beszéltetek, csak szemeztetek, majd egyszer csak odaállt mögéd, és konkrétan végigtaperolt, erősen szexuális jelleggel. Merthogy a combsimogatás már az. Amire te azzal válaszoltál, hogy odamentél hozzá MEGSIMOGATNI.

Ezután többet nem foglalkozott veled, és erre az volt a magyarázata, hogy elérhetetlennek tart. Elérhetetlennek, miután majdnem a lábad közé nyúlt és még örültél is neki. Ez aztán baromira hihető.

Most vagy nagyon-nagyon sok részletet kihagytál a történetből, vagy simán naiv vagy, és áldozatul estél egy perverznek. Ha ezen kívül semmi kapcsolat nem volt köztetek, akkor konkrétan annyi történt, hogy a csávó egy s***fej, aki semmi mást nem akart tőled, csak jól megmarkolászni, és ha látja rajtad, hogy bejön, akkor esetleg megfektetni.

Egyrészt 100% kamu a kifogása, mert aki hagyja magát megfogdosni, az minden, csak nem elérhetetlen.

Másrészt normális ember nem úgy udvarol, hogy az iskola közepén simogatja a másikat, pláne nem 17 évesen. Ezért fejlettebb országokban börtön jár.

Gondolkozz el, kislány, hogy mit engedsz meg a fiúknak, mert egyszer még bajba kerülhetsz...

2016. dec. 9. 18:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Az első jól írta, a második is. Kombináld a kettőt, beszélgess vele de ne hagyd hogy tapizzon. És igen, ez a kisugárzásod miatt lehet vagy csak szimplán lelombozta valami a fiút és már nem próbálkozott. Ha tényleg azt akarod hogy legyen benne remény akkor öleld meg (ne csak úgy, hanem mintha iszonyatosan szükséged lenne rá) aztán beszélgessetek, stb. Alakulni fog ez, ha ügyes vagy ;)
2016. dec. 9. 18:56
 4/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat, csak siettem és tényleg kihagytam a fontos dolgokat. Szóval mi már régóta ismerjük egymást, egy suliba járunk már évek óta, hogy pontos legyek, szóval semmiképpen sem ismeretlen.
2016. dec. 9. 19:02
 5/7 A kérdező kommentje:
És amúgy jóban vagyunk már régóta. Meg azért nem taperolt, csak kedvesen megsimogatott, bár ezek szerint nem így jött le a kérdésemből, szóval bocsánat. :D
2016. dec. 9. 19:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Bea te vagy az???
2016. dec. 9. 19:04
 7/7 anonim ***** válasza:

Az, hogy hülye. És még hazug is. ;)

Mivel engedted neki, hogy taperoljon, most az van a fejében, hogy akkor biztos 34823749236 másik is engedné, és majd esetleg akkor visszajönne hozzád, ha végigkúrta a fél kontinenst.

2016. dec. 10. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!