Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg az a kulcs egy lányhoz, hogy elérhetetlennek kell tűnni?
Van egy lány barátom, akinek elméletileg minden téren (külső/belső) megfelelek és kiemelkedem az összes általa ismert fiú közül. (ő mondta többször is(
Teljesen olyan jeleket is ad, hogy többet is szeretne.
Azonban már utasított vissza korábban, és úgy tudom még mindig csak barátként tekint rám.
Mindíg mindenben ott vagyok neki és próbálok a kedvében járni amikor csak tudok. Ő ezt értékeli, csak nem úgy ahogy én szeretném.
Közben rengeteg másik lánnyal is jóban vagyok, ezt ő is tudja, szokott is féltékenykedni, meg jeleneteket rendezni, de ennél többet nem.
Tényleg az a kulcs, hogy el kell kezdenem eltávolodni tőle, hogy elérhetetlennek tűnjek? Esetleg mással össze kellene jöjjek, hogy kiteljesedjen a dolog?
De én erre képtelen vagyok, mert túl lelkiismeretes vagyok. Nem akarok kihasználni senkit érzelmileg.
Illetve tényleg nem lehet ma már egyenes úton összejönni egy lánnyal?
Nem. Nincs kulcs. Egy lánynak lehet, hogy pont ez jön be. De nem mindenkinek. Nincs olyan, hogy a lányok. Minden lány különböző.
Nekem nem jön be az elérhetetlen típus. Mert őket általában nem lehet komolyan venni, csajoznak, hazudoznak.
Ha Neked ez nagyon fontos,probalj meg egy kis szünetet tartani.
Tàvolodjál el tőle ès lásd mit reagál.
Azèrt jarj nyitott szemmel,hátha mègis megtetszik valaki :) aki tèged akar!
Amugy nekem valamièrt az elèrhetetlen pasik jönnek be.
Lehet ő is ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!