Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most játszik velem, vagy tényleg érez valamit még?
A baratnommel mar tobb mint 3 honapja szakitottunk. Azonban egyikunk sem birja tul tenni magat a masikon...mindig egesz nap beszelgetunk es kulon talalkakat beszelunk meg. Meg mindig nagyon jol erzem magam mellete es o is ugyan ezt allitsa (gyakorlatilag eppen hogy nem csokoljuk meg egymast) De mikor probalnam neki kionteni a lelkem akkor o teljesen probal lebeszelni az erzeseimrol, azonban mikor faradt, vagy o van lelkizos hangulatban akkor mindig mondja h meg erez valamit irantam. Egy par nappal ezelott meg komolyan elgondolkozott azon hogy ujra meg kene probalnunk. itt megorultem hogy lehet belole meg valami...de o nagyon hatarozatlan volt es mondott egy bizonytalan nemet de még kért egy kis időt és mondta hogy jó lenne ha vasárnap tudnánk találkozni es megbeszélni ezt. Én belemenntem. Semmi gond nem volt egeszen tegnapig amikor megkerdeztem tole hogy most mi van akkor kettonkel. Erre egyszeru valasz jott....csak baratok vagyunk es leszunk. En itt el is koszontem tole mert tudtam hogy csak magamat kinzom ha tovabra is beszelek vele...o ezt megertette es minden jot kivantunk egymasnak. De masnap megint irt hogy akarok e vele beszelgetni...mondtam hogy ne haragudjon de nem (pedig nagyonis akartam).
Erre megsertodott es mondta hogy elmegy aludni es soha tobbe nem akar latni. 5 perc sem telt el es irta hogy nem tud ugy aludni hogy haragszok ra. Megnyugtattam hogy semmi gond nincs...nem haragszok. De nem akart aludni mert ha lehunyja a szemet nem tud a sok gondolatatol menekulni amik rolam szolnak. En itt megint megtortem neki es szimpatizalni kezdtem vele ismet de nem tudom eldonteni h most csak jatszik velem vagy tenyleg erez valamit ( hozza teszem h azert szakitottunk mert a baratnoi gyulolnek engem...pedig nem is ismerem oket. Es addig mondtak neki hogy szar alak vagyok hogy vegul elhitte es szakitott). A barataim zöme azt mondja hogy csokoljam meg es abbol kiderul hogy mit erez, de en mar lassan ezt sem tudom megoldasnak tekinteni.
Szerintetek mit erezhet? (Lanyok elonyben :D)
Lenne ertelme kuzdeni erte vagy jobb lenne hagyni?
En meg mindig nagyon szeretem.
Koszonom szepen elore is a valaszokat/tanacsokat! :)
L/17
F/17
Ez a srac azt se tudja h mit akar
Ezzel magatokat kinozzatok
Kezdj el pasizni, így legalább el tudja dönteni h kellesz e neki v sem
Mert ezt amit ti műveltek olyan szinten gyerekes h leírni se lehet
Utálom ha egy pasi nem dudja h mit akar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!