Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg szeret engem vagy csak játszik velem?
En is szerettem exem elso szerelmem meg mai napog nem tudom magam tuktenni elrelt 1 ev o szakitott de en huyke meg mindig szeretem es parkapcsot meg mindig nem akarok.szerintem melyen o is remenykedi exe irant..
.es ha nem jon ossze neki v sikerul elfelejtenie teljesen nekem se megy 1 eve mar xD akkor ha ugyerzi keszen all egy kapcsira bitos szol ...:) addig eld az eleted.1 eleted van te se varj ra orokke.azert tartsd nyitva a szemed mas lanyok irant is....legyen b terv xD csunya hangzkk de legalabb en megmondom az oszinte velemenyem:)
Én a helyedben adnék neki még időt, hogy eldöntse mit szeretne. - Így el tudod kerülni a pofára esést, és ő se fog olyan kapcsolatba belemenni, amire még nem áll készen.
Empatikus lennék a helyedben, és minél többet segítenék neki, hogy tisztázza ki iránt mit érez. Örülj szerintem annak, hogy nem ugrott fejest az ismeretlenbe, amikor még bizonytalan, veled se szeretne játszani (amúgy is aki mások érzésével játszik annak a sajátjai is üresek)
Támogasd, közelítsd meg őt lépésről lépésre, ne siettesd, és mindenekelőtt ne neheztelj rá ha esetleg máshogy alakul mint vártad, hiszen nehéz kettős helyzetben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!