Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A lány csak játszik velem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HEyoalf kérdése:

A lány csak játszik velem?

Figyelt kérdés
2 hónapja tartjuk a kapcsolatot és már párszor találkoztunk is. Azt nem értem hogy amikor találkozunk akkor teljesen máshogy viselkedik mint amikor írásban beszélünk főleg hogy leirta h szeret.. Pár hétig most lecsendesedett ez a dolog mert azt hiszem túl sokszor írtam neki és lehet h neki ez nem tetszett. Gondoltam majd ír ha tényleg igaz amiket leirt, aztán rengeteg ideig nem beszéltünk. Nemtudom hogy mit higgyek mert nagyon osszezavar és úgy gondolom hogy nem belém hanem az irogatásokba szeretett bele. Valami tipp vagy akármi? Bocsi h eléggé osszeszedetlen a leírás de próbáltam érthetően leirni. A válaszokat előre is köszönöm!!

2019. jan. 9. 21:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Előtted 392737292929299236617194739 ember feltette már ugyan ezt a kérdést. A válaszom pedig, mint mindig: majd innen távban úgy megmondja vki, hogy azonnal házasság lesz szóval nyugi😉
2019. jan. 9. 23:24
 2/3 anonim válasza:
Mondd el neki hogy mit érzel (hogy csak játszik veled szerinted)
2019. jan. 10. 19:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Erre használják az angolok azt s kifejezésért hogy “attention whore”. Legalábbis én ezt éltem át. Kihasznált a csaj, csak egy eszköz voltam
2019. jan. 11. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!