Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért játszik velem mindenki?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért játszik velem mindenki? Egy lelki roncs leszek lassan!

Figyelt kérdés

Általános iskolában megismerkedtem egy sulis rendezvényen egy nagyon szép lánnyal, megtetszett elkezdtünk beszélgetni, nagyon jóban voltunk és amikor már lehetett volna belőle valami egyszerűen megszakított velem minden kapcsolatot, aztán elkerültem gimibe és ő is ide jött fel Pestre. Újra elkezdtünk beszélgetni, egyszer megölelt és az arcomon megpuszilt. Másnap szerelmet vallottam és ő azt mondta hogy már egy éve van barátja és mi csak barátok vagyunk... (ribizli) azóta nem is köszön csak figyel a folyosón...

Másfél évbe telt mire feldogoztam!

Voltam egy sulis táborba ott is megismerkedtem egy lánnyal, jól elvoltunk, kerestük a másik társaságát a tábor végéhez közeledve mondtam neki hogy ha vége a tábornak lenne e kedve esetleg találkozni? Azt mondta hogy ne haragudjak de legyünk csak barátok! Nehezen de túltettem magam ezen is.

Most végzős vagyok, 2 hete volt a szalagavatónk és a keringős partneremmel egészen összemelegedtem. Az after partyn együtt táncoltunk, nagyon bújt hozzám, mondta hogy elmegy a WC-re én mondtam kimegyek a haverokkal levegőzni és utána találkozunk! Így váltunk el, visszamentem erre egy másik sráccal ott smárolt. A buli után Messengeren nagyon sokat beszélt velem küldte a szívecskéket bármit írtam és ezalatt össze jött azzal a sráccal akivel smárolt! Volt barátja és úgy beszélgettünk mintha velem lenne együtt én nem akartam keverni a kakit szépen szólva úgyhogy leépítgettem ezt a kapcsolatot. Nem mondtam semmi rosszat, köszönünk egy másnak annyi volt a kapcsolat köztünk. Egy hete meg már teljesen levegőnek néz!

Egyszerűen belefáradtam ezekbe a csalódásokba mert teljesen beleéltem magam, mindegyik lányra nem volt olyan óra hogy ne gondoltam volna! Úgy érzem tönkre mentem! Már esélyt sem látok hogy lesz valaha is olyan lány az életemben aki ne fájdalmat okozna! Egyedül a barátaim tartják bennem az az érzést hogy van aki számít rám és fontos vagyok valakinek!

Nagyon kérlek benneteket adjatok valami tanácsot mert nagyon nehéz minden nap így! Előttem vannak ezek a szituációk ezzel kelek ezzel fekszek! Valami tanácsot adnátok?!

Köszönettel:

Egy 18 éves lelkileg összetört srác

2018. nov. 4. 19:23
 1/6 anonim ***** válasza:
62%
Sajnos nem tudok tanácsot adi csak azt mondom kitartást egyszer jön egy normális lány aki megjavít :)
2018. nov. 4. 19:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Hát sajnálom hogy ezt történt veled.

Az ilyen embereket csak kiszürni lehet nem lehet ellenük nagyon mit kezdeni.

A barátaidnak igaza van. Van valaki aki Rád vár.

Addigis ne add fel. Fel a fejjel!!!!:)

2018. nov. 4. 19:48
 3/6 anonim ***** válasza:
18 éves vagy még nagyon fiatal, ne hagyd hogy ezek a dolgok leépítések, poénnak vedd az égészet mert az is, rin*yók! Volt néhány rossz tapasztalatok ennyi, ami nem öl meg az megerősít! És a haverjaiddal legalább lesz mivel viccelődni hogy mekkora egy barmok azok a csajok!☺️
2018. nov. 4. 20:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Próbáld úgy felfogni,h ezek a lányok nem érettek egy normális kapcsolatra, amit Te szeretnél. Erről az oldalról még jó is,h nem lett semmi.. hisz pár hetes kapcsolat után látnád másnak ír szíveket kibuknál. (Jogosan) Sajnos ez a korszak ilyen. Lehet csendesebb,szerényebb lányoknál kéne próbálkoznod.
2018. nov. 4. 20:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia:) figyelj,én megértem, hogy ezek rosszul estek, de valljuk be ez nem a világ vége, szerintem picit túlreagálod.Ezeket a lányokat, akikbe annyira beleszerelmesedtél, nem is ismerted igazán, ez abből is látszik, hogy milyen könnyen félreértetted őket. Talán tényleg könnyen kaphatóak, és csak szórakoztak veled, de az is lehet, hogy csak te gondoltál bele mást, és most ezen mérgelődsz, de nincs miért. Nem azért szeretsz valakit, mert jól elvagy vele, és nem fog életre szóló kötődés kialakulni néhány beszélgetés után, úgy ahogy valójában te sem vagy összetörve, még ha azt is hiszed. Megértem, hogy nagyon vágysz erre az érzésre, és csak azt tudom mondani hogy ne aggódj, éld az életed, és legyél boldog, mert rád fog találni a szerelem. És próbálj meg nem kibukni az apróságokon, az emberek gonoszak néha, koncentrálj azokra,akik számítanak, és ne betegedj bele az eseményekbe, ha nem muszáj, mert ennél jóval nagyobb veszteségek is fognak érni, akkorra tartogasd az energiáidat.
2018. nov. 5. 15:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát ha másra nem is,de arra biztos megtanított,hogy ne add olyan könnyen a szíved. Én ugyanígy jártam csak "legjobb barátokkal"(18L).Nekem azt mondták,hogy túlságosan rájuk tapadtam. Lehet,hogy téged is soknak éreztek. Vannak emberek,akik egyszerűen csak arra használnak másokat,hogy feljebb lépjenek,mint egy lépcsőn. Vagy csak szimplán egyedül érzik magukat. Ha hasznukra vagy és játszhatnak veled,akkor nyomulnak,aztán ha kezdesz érezni is valamit,akkor már eltolnak,mert megijednek. Legközelebb,ha egy lánynál így érzel mindenképp gondold át kétszer,hogy megéri-e a fájdalom. Egy idő után talán már automatikusan nem fogod magad könnyen adni.
2018. nov. 6. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!