Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, szerintetek az életben mindenki megtalálja a leginkább hozzá illő párt, akivel boldog lesz?
Statisztikailag lehetetlen
Mindig vannak kivetelek
Én úgy gondolom megtaláltam “véletlenek” sorozata következtében. Sokan azt mondják jaj mert friss kapcsolat ez csak a kezdeti boldogság. Akkor most 5 év után a haladó kapcsolati boldogság? Lehet azt mondani nem sok idő ez az 5 év, mert mások már 10-20+ év után mennek szét.. de én tudom, hogy nekem ő az igazi és megtaláltam. Nagyon jónak tartom a kapcsolatom, építgetjük a közös életünk, haladunk előre. Ami belőlem hiányzik az benne megvan és ugyanez fordítva. Ami pedig mind a kettőnkben megvan csak hozzáad a kapcsolathoz.
Tudom most sokan másképp fogják látni, mert jajj nekik is volt aztán ez lett. De én hiszek benne. 😊
A kérdésre válaszolva szerintem, szerintem kicsi az esélye de nem lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!