Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mikor lesz már fiúm?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor lesz már fiúm?

Figyelt kérdés
Rengeteg fiú utasított el az utóbbi időben és már 1 hete csak sírok,hogy a fiúknál ennyire nincs esélyem. Pedig viszonylag ronda se vagyok és dagadt se
2019. jan. 24. 21:37
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
46%
Pár órája kérdezte egy srác, hogy mikor lesz csaja. Mondtam neki egyszer csak hirtelen.
2019. jan. 24. 21:39
 2/17 anonim ***** válasza:
52%
Ismerkedj. Hány éves vagy? Miért akarsz fiút?
2019. jan. 24. 21:50
 3/17 anonim ***** válasza:
67%

Most teljesen fölösleges ezen marcangolnia magát az ember. Tégy úgy mint én, csinálj egy hobbit ami a jövőbe kifizetődő is lehet, szánd rá az idődet, és majd jön valaki. Na meg hát nem annyi számít egy srácnál hogy jól nézel ki vagy sem, belső is számít ezen gondolkozz el.

17/f

2019. jan. 24. 21:56
 4/17 anonim ***** válasza:

Mire vágysz pontosan egy kapcsolattól?

Ha csak magányos vagy és jó lenne beszélni valakivel,nekem írhatsz :)

(19/F)

2019. jan. 24. 22:19
 5/17 anonim ***** válasza:

Csak írnod kellett ide, özönleni fognak az udvarlók :D

16/f

2019. jan. 24. 22:42
 6/17 anonim ***** válasza:
63%

Nem azért mondom, hogy bántsalak, de mi ezt honnan tudjuk? Semmit nem tudunk rólad még a korod sem adtad meg.

Tudod mit? Most megmondom neked.

A jövő héten.

2019. jan. 24. 22:58
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Na és nekem mikor lesz ??!?!

Megmondom :nem tudom

Talán amikor egy fiú oda megy hozzád és elhivatott randizni .

Ez lehet holnap ,de lehet 1ev múlva is .

Addig élvezd az életet a barátnőiddel ,erről velük is beszélhetsz ám .

És kérlek ne sírj ,emiatt nem érdemes .

Van még időd ...

És gondolom kapsz pár privit is 😉

16/L

2019. jan. 24. 23:02
 8/17 anonim ***** válasza:
Melegbárban érdeklődj kérdező
2019. jan. 24. 23:09
 9/17 anonim válasza:
És nekem? :D egyébként én is azt csinálom, hogy edzek, magammal foglalkozok aztán remélem valaki szeme megakad rajtam :D 17/l
2019. jan. 25. 00:10
 10/17 anonim ***** válasza:
26%

Elmondjam mi a baj? Átlagba a lányok. csak a külső, nyomulnak a srácokra ribis viselkedés/öltözés, smink haspóló insta/facebook pózolgatás stb, csodálkoztok hogy nem kelletek senkinek? Aki pedig a normális kategória, az meg azért nem talál magának senkit mert abba meg a sok hülye srác nem talál semmi jot, mert nem látni be a melléig stb stb.. Elcseszett generáció. Most lettem 18, soha nem volt barátnőm. Miért nem? KB e miatt. A normális lányok otthon vannak elbújva, ahogy én is srác létemre, nem vagyok olyan mint a többi.

Elhiheted 18 év magány (barátok/család/barátnő nélkül) elég szar nekem is, szerintem ha lány lennék én is sírnék 0-24. Tudod mi a te bajod? Hogy próbálkozol, olyanoknál akik elutasítanak. Dumálgatni kell, megismerni stb hagyni hogy alakuljon, olyannak meg meg se szabadna történnie hogy sok fiu utasit el mert igy látszik nem is veszed komolyan a dolgot ha össze vissza próbálkozol vagy mi.. hagyd had jöjjön.. És ne feszengj rajta mert olyan lelki állapotba kerülsz mint én, és hidd el akkor tényleg 0-24 sírnál. Szóval sok sikert nektek, legyetek önmagatok és ne olyan magamutogató csitrik mint a többség. Az az igazi lány aki különleges, természetesen szép.

2019. jan. 25. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!