Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hanyagol el a fiúm?
Kérdezd meg tőle, miért ilyen, miért nem akar találkozni veled stb... Korkülönbség ide vagy oda, érzéketlen dolog ilyet csinálni az embernek a barátnőjével, főleg ha zavar is ezzel, hogy elhanyagol (mondjuk kit ne zavarna..?). Szóval szerintem találkozzatok, és beszéljétek meg, személyesen úgyis több minden derül ki mint messengeres irkálásokból...
Ne félj a szakítástól, mivel ez a kapcsolat neked nem jó, és ha nem vagytok együtt akkor több esélyed van találni egy olyan fiút, aki tényleg szeret & fontos vagy neki és nem csak mondja... És persze, lehet hogy most úgy érzed, ő az igazi meg ilyesmik, de ez alapján nem hiszem hogy jól járnál vele... (plusz rengeteg időd van még, hiszen fiatal vagy, és biztos jól is nézel ki ha egy 17 éves srác összejött veled :D)
Mindenképp beszéld meg vele az érzéseidet!
A napi egy óra kapcsolattartás nagyon kevés egy párkapcsolatban.
Én 1-2 órát chatelek plusz kb 1 órát beszélgetek azzal a sráccal, akivel lehet hamarosan összejövök.
Ezt csak azért írtam le, hogy lásd a kettő közt a különbséget! És én nem vagyok (még) párkapcsolatban!
Beszélj a barátoddal, hogy neked több törődésre, több együtt töltött időre van szükséged, és ha ezt nem képes megtenni, szakítasz vele (bármennyire is fáj ez neked, ez a helyes megoldás!)
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!