Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz hogy 13 évesen nem volt még fium?
Figyelt kérdés
Tudom hogy korai és ne támadjatok le hogy k***a meg ilyenek igazából kb az összes osztálytársamnak volt már barátjuk és én ugy érzem kilogok a sorbol2018. ápr. 2. 22:08
1/5 anonim válasza:
Nem gaz egyáltalán, csak azért ne akarj barátot, mert másnak mar volt. Az hülyeség lenne. Majd annak is eljön az ideje, ne aggódj :)
2/5 anonim válasza:
Gáznak érzed? Nem? Zsír, akkor semmi probléma, haladj tovább az utadon.
Igen? Nem kéne, annak érezned, de ha mégis, akkor változtass rajta. Bár véleményem szerint nem időszerű még.
3/5 anonim válasza:
Nem! Sajnalom azokat a 12-13 eveseket akikben ez felmerul, hidd el nem az a fontos, hogy mikor hanem, hogy ki. Nekem 14 evesen volt baratom eloszor, 1 evig jartunk de utolag kiderult szamomra, hogy az is korai volt (en is es o is eretlen volt hozza). Tenyleg szemelyfuggo, hogy kinek mikor jon el az elso szerelem, de hidd el erdemes kivarni☺️
4/5 anonim válasza:
És ha kilógsz a sorból mi van? A helyedbe nem követném a mai "divatot" a fiataloknál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!