Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúm azt ígérte ma megkéri a kezemet, utolsó évünk suliban de még csak meg sem jelent, telón sem érem el. Mi lehet ez? Kész ideg vagyok.
Történhetett vele valami? Anyuja se tud semmit, ha baleset lett volna kiderült volna így szerintem ez valami próba lehet, hogy hiányzom-e neki.
Vagy szerintetek?
Azt nem hinném el, hogy kihátrált, hiszen 2 éve együtt vagyunk, együtt megyünk be minden reggel, mindig megvár suli előtt.
Remélem is, mondjuk általában nagyszabásúak az ajándékai így biztos készül most is, csak picit megijedtem :)
Majd informállak, köszi a bíztatást :)
És akkor mi van ha 18 éves?😕😠
Az én bf-emnek májusban lesz esküvője. És ő 18éves lesz még akkor. Na jó már majdnem 19, mert júniusban már annyi lesz,de szóval. Na! Ha igaz szerelem,akkor miért ne? Rengeteg isnersöm van,akik fiatalon házasodtak és boldog házasságban élnek mai napig. És látom rajtuk,hogy boldogak.
Amúgy kedves kérdező könyörgöm írd meg mi lett végül,mert mi válaszolók már nagyon kiváncsiak vagyunk! 🙌🙌 Szép estét neked! Csaoo! Majd írd meeg! 😘😆😆 19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!