Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúm azt ígérte ma megkéri a kezemet, utolsó évünk suliban de még csak meg sem jelent, telón sem érem el. Mi lehet ez? Kész ideg vagyok.
Figyelt kérdés
Történhetett vele valami? Anyuja se tud semmit, ha baleset lett volna kiderült volna így szerintem ez valami próba lehet, hogy hiányzom-e neki.
Vagy szerintetek?
Azt nem hinném el, hogy kihátrált, hiszen 2 éve együtt vagyunk, együtt megyünk be minden reggel, mindig megvár suli előtt.
2017. febr. 14. 14:31
11/16 anonim válasza:
Váááááá!!! 🙆🙌🙌🙌🙌🙌
Naaaa! Váááá! Meglepit csinált ugyeeee? Ááááá! Mondd már el légyszííí.🙌🙌
És gratulálok.
8-as voltam a 19L.
13/16 anonim válasza:
Monddddd eeeeeeelll!!!!! Uristen osszejott?? En megmondtam en negmondtam en megmondtaaaaaaaam!!!!
14/16 A kérdező kommentje:
Össze :)+
2017. febr. 14. 22:25
15/16 anonim válasza:
Áááá 🙌🙌🙌😘😘
Nagyon sok boldogságot nektek!! Ne törődjetek sosem a negatív emberekkel! Álljatok pozitívan mindenhez! És mindig beszéljetek meg mindent egymással! Higgyetek abban,hogy sikerüoni fog nektek egy boldog jövő! Tényleg gratula!😘😘😘😘😘😘
8-as a 19L.
16/16 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2017. febr. 15. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!