Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért ideges a barátom szinte...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ideges a barátom szinte mindenen?

Figyelt kérdés

Már szinte 100x kell átgondolni,hogy mit és hogy mondják neki,nehogy ideges legyen és akkor a hibás én lennék mindener-.- azt mondja szeret de ezt érzem is akkor mi lehet a probléma??

19/l

2016. dec. 1. 21:53
 1/7 A kérdező kommentje:
bocsánat a helyesírásert a billentyűzet csinálta :/
2016. dec. 1. 21:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia!Konkrétan miken húzza fel magát és hogyan?
2016. dec. 1. 22:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Nálam ugyanez van. Csak annyi, hogy itt én vagyok a fiú, ő meg a lány. Nem merek már semmit se mondani neki, mert mindig én jövök ki szarul :/
2016. dec. 1. 22:06
 4/7 anonim ***** válasza:

Én a rokonaimmal voltam így...

Főleg a báttyámmal.

Azt tudom hogy ne kezdj el szavatkozni mert kihasználják az emberek.

De konkrét megoldás erre sose lesz. Valamivel mindog baja lesz hiába változol.

Maradj önnmagad mond ki a véleményed ha meg szeret fogadjon el így.

2016. dec. 1. 22:12
 5/7 anonim ***** válasza:

Egyszerűen ilyen lehet a természete ha ok nélkül csinálja.

Ebben az esetben menthetetlen.

2 dolgot csinálhatsz:

1. elfogadod, hogy ő ilyen ideges típus, és mindig óvatosan átgondolod, hogy mit mondj neki. Ha ezt választod akkor tényleg fogadd el és ne próbáld megváltoztatni mert nem lehet.

2. ha nem tudod elfogadni akkor OFF.

2016. dec. 1. 22:14
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan egy ilyen emberrel akarsz együtt lenni? Megőrültél, a hozzá hasonló manipulatív emberkéket ignorálni kell, amilyen gyorsan csak lehet, vagy te mész tönkre.
2016. dec. 2. 07:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha ez a gyerek lenne estleg a házastársad, akkor igen csak kék-zöld szinekbe játszva mennél a válóperre. Ebből szerintem hamarosan Y lesz
2016. dec. 2. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!