Sírhatnékom van szinte mindenen, barátom sincs, mit tehetek?
Figyelt kérdés
2015. júl. 20. 22:39
1/10 anonim válasza:
Miert erzed azt, hogy nincs egy baratod se?
2/10 anonim válasza:
Ennyiből elég nehéz segíteni. Miért van sírhatnékod? Mert nincsenek barátaid, vagy túl érzékeny vagy vagy mi??
3/10 anonim válasza:
Meg fog jönni? Amúgy vannak ilyen napok, nyugodtan sírj, ha úgy érzed!
5/10 A kérdező kommentje:
Mindenen sírnék mostanában,ok nélkül. Barátaim nem nagyon vannak,szerintem azért mert másabb vagyok,komolyabb.Nem érdekelnek a bulik stb..
2015. júl. 20. 22:51
6/10 anonim válasza:
akkor én kellek neked! Én is komoly vagyok.
8/10 anonim válasza:
Jaj, hát engem se érdekeltek a bulik. Nem igaz, hogy körülötted mindenki nagy partiarc... Biztos van olyan, akivel egy húron pendülnétek, szidhatnátok a béna falusi dj-ket meg ilyesmi..
9/10 anonim válasza:
Érdeklődj a kedvenc témádban, és akkor majd jönnek a válaszok hozzád hasonló emberektől.
10/10 anonim válasza:
Szerintem sírd ki magad, utána könnyebb lesz. A többiek jót javasolnak. Lehet az is, hogy jövő tanésben (ha még sulis vagy) felveszel egy új iskolai szakkört - ami érdekel is - és ezzel már alapból megismersz új embereket, akikkel lesz közös témád. De a mostani ismerősöd közt is akadhat ám olyan, aki neked való. Próbáld meg kicsit jobban megismerni őket, beszélgess velük, ha valamelyikük olyan, akkor akár meg is kérdezni, mi bánt. De hidd el, egy sírás után másnap jobb lesz (-: Gondolj arra, hogy ezt megváltoztatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!