Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert akad ki a baratom majdnem mindenen?
Figyelt kérdés
Barmin kiakad,barmin idegbe tud jonni,barmit tulzasba visz bolhabol elefant. Neha ugy erzem,hogy sok,de nem tudom elengedni,nagyon szeretem es o is engem mert mikor lenyugszik bocsanatot ker ea belatja hogy hibazott. 13 honapja vagyunk egyutt,az anyukaja azt mondta,hogy gyermekkori serelem.
En mar neha nem tudom mit gondoljak :( szerintetek?
19/l
2016. nov. 20. 13:39
1/10 anonim válasza:
Erre szokás mondani, hogy "két hülye, egy pár".
2/10 A kérdező kommentje:
ezt nem ertem..bovebben kerlek
2016. nov. 20. 13:44
3/10 anonim válasza:
Ismertem ilyen embert és ez bizony jobb nem lesz! Csak rajtad áll, hogy meddig tudod ezeket a kirohanásokat elviselni, pl ha már nem lesznek olyan erősek az érzelmeid vagy nem leszel vak a szerelemtől! Fiatal vagy még nagyon, nehogy kicsináljon téged idegileg! Én az ilyen mentalitású páromat elküldtem ideggyógyászatra nyugtatóért...persze én voltam a sz.r senkiházi h ilyet tanácsolok. Azóta nem találkoztunk!
4/10 A kérdező kommentje:
sajnallak komolyan:/ en nem akarok igy jarni tenyleg nagy a szerelem koztunk mert mikor lenyugszik tenyleg megbanja latom rajta napokig bocsanatot ker es mondja,hogy fel attol,hogy elveszit,sir is hogy ne dobjam el,mert szeret,de nem is tudnam. Viszont tenyleg megviseltek a vitak.
2016. nov. 20. 13:54
5/10 anonim válasza:
Ó, te még beveszed ezt a bőgés előadást? Egyelek meg. Majd pár év múlva rájössz, hogy nem csak a jó oldalát kell valakinek szeretni, és az nem kompenzálja azt, hogy szar ember, és tele lesz a hócipőd.
6/10 anonim válasza:
Jaaj, manipulatív kis g**ci, te meg be is veszed. Elhord mindennek, aztán meg sír. Velem csinálta ezt egy exem, tűrtem neki, sokáig. Egészen addig, míg egyszer eszméletlenre vert a nagy szeretetében.. A következő páromnál első ordenáré elszólásnál elhatárolódtam a dologtól, mondtam neki, hogy bár én is heves temperamentumú ember vagyok, van annyi önkontroll bennem, hogy meggondolom, mit mikor és hogyan mondok, és aztán soha többé még csúnyán se beszélt velem.
8/10 A kérdező kommentje:
Ezt mibol gondolod?
2016. nov. 20. 14:57
9/10 anonim válasza:
Sajnos a leírt tulajdonságok a személyisége részei, így megváltoztatni nem lehet, maximum önneveléssel enyhíteni, elviselhetővé tenni őket. De ezt ő nem teszi, úgy gondolja, elég a bocsánatkérés. Igen, 13 hónapos kapcsolatban, nálad ez elég is. De hidd el, hosszabb távon ez így nem fog működni.
10/10 anonim válasza:
Idegbeteggel tartósan nehéz együtt maradni. Ha maradtok is együtt, nyugodtan készülj fel a legtosszabbra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!