Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom mostanában nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom mostanában nagyon ideges, mindenen felhúzza magát. Hetek óta csak veszekszünk. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

12 éve élünk együtt, van egy 7 éves lányunk. Õ nem dolgozik, naphosszat otthon van a gyerekkel, amint hazajovok a munkabol azonnal elkezd velem veszekedni , hogy hol voltam eddig. Mindenféle butaságot kitalál, hogy én más nõkhöz járok. És hogy nem is érdekel a gyerekünk. Eleinte még magamban kerestem a hibát, ezért próbáltam több idõt szánni rájuk. Minden hétvégén elmentünk valahova, moziba étterembe stb. De ugyan úgy tovább veszekszik mindenen és egyszerüen nem tudok megérteni mi a problémája. Lehet még mindig kevés a rájuk forditott idö, de napi 8-10 ora munka mellett... Azt nem tehetem meg hogy ne dolgozzak.

Már annyira idegesít, ha nem lenne gyerekünk már valószinuleg ott hagytam volna.

Valaki, tippek ötletek?

2016. aug. 23. 00:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Frusztrált. Szexeltek rendesen?
2016. aug. 23. 02:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha lenne munkahelye,kimozdulna,akkor más lenne.
2016. aug. 23. 02:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Dolgozzon a párod is és akkor nem lesz ideje mindenbe belekötni. :)
2016. aug. 23. 06:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A gyerek 7 éves gondolom most megy iskolába. Mindketten sokáig "elmaradtok" neki pedig összeomlik amiért évekig élt. Feleslegesnek érzi magát, valószínűleg ezért frusztrált. Kommunikáció!! Beszéljétek meg, hogy mi a probléma és ha helyes a feltevésem akkor próbáljatok valamit találni neki. Ha nem munkát, tanfolyamot. A semmittevés felőrli az embert.
2016. aug. 23. 09:10
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Itt a probléma kulcsát én is abban látom, hogy a párod nem dolgozik.

Egy 7 éves kislány biztosan nem igényel annyi ellátást (amennyiben egészséges, de biztosan az, ha nem írtad!), hogy a párodnak otthon kellene maradnia.

A gyermek 1,5 hét múlva egyébként is kezdi az iskolát, nem?

A párod nyilván frusztrált- tlaán épp a munkanélküliség, pénztelenség, kiszolgáltatottság miatt.

Na persze ez nem magyarázat a tettére, de mivel te állsz hozzá a legközelebb, rád borítja a bilit.

12 éve együtt vagytok: gondolom nyílt kártyákkal játszva működik a kapcsolatotok. Beszélgess el vele, jelezd neki vissza, hogy nagyon nem OK az,hogy téged hsznál boxzsáknak.

Támogasd a munkakeresésben (az alap, hogy fejezd ki neki, hogy keressen értelmes elfoglaltságot, ideje dolgozni mennie, ha eddig a gyerek érkezése óta ez halogatja, na akkor meg AZONNAL!)

Hogy állnak a barátnőd szociális kapcsolatai, barátságai?

4 fal között munka nélkül depressziózva nem egy egészséges életfeltétel valóban.

ha neked nincs titkolnivalód, nem kell ezekbe a gyanúsítgató játszmákba belemenni, viszont nyugodtan elmondhatod neki, hogy:

- nem viszi előre a kapcsolatotokat, ha téged gyanúsít, vádol, nyomoz, kutakszik

- hasznosan, MUNKÁVAL, tanulással stb. töltse el az idejét

- vegyen erőt magán és mind a vélt, mind a valós sérelmeit normális hangnemben, beszélgetés közben mondja el, a veszekedés NEM ez

ha van lehetőségetek akár egy fél napra, napra közösen, csak ketten időt tölteni, kiszakadni a napi rutinból (a kislányt esetleg nagyszülőkre bízni stb.), akkor - amennyiben a kapcsolatot meg akarod javítani- adj egy esélyt az őszinte beszélgetésnek. Rátok férne.

Minden jót:

39N

2016. aug. 23. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!